MATT, vorig jaar geïntroduceerd door het merk als onderdeel van zijn uitgebreide sneakerassortiment, is opnieuw een van de meest elegante en cross-unisex-modellen in de collectie. Gekenmerkt door essentiële lijnen en volledig zwart volnerfleer met rigoureus matte afwerking, heeft Stylmartin MATT WP uitgebreide technische kenmerken: interne en externe bescherming, waterdichte en ademende voering, comfortabele binnenzool en – last but not least – CE-certificering.

Gaat zwart nooit uit de mode? Is volnerfleer qua zachtheid en duurzaamheid bijna onverslaanbaar? Is de sneaker waarschijnlijk het meest veelzijdige type schoeisel ooit (zelfs voor motorrijders)? Stylmartin reageert met MATT, een unisex-model met een eigentijdse stijl die bescherming en comfort vakkundig combineert. Een geldige optie voor grootstedelijke rijders die niet graag compromissen sluiten. Laten we eens kijken naar de technische details.

Zoals verwacht is het bovenwerk volledig gemaakt van volnerf waterafstotend zwart leer, gekenmerkt door een mooie matte afwerking die het model zijn naam geeft. Het gruizige totaalzwart van de Stylmartin MATT WP, dat de afwerking en lijnen tot het uiterste verbetert, wordt alleen onderbroken door reflecterende zilveren details op de veters en op het achterste inzetstuk. Als in dit model aan de buitenkant aandacht is besteed aan het kleinste detail, is het interieur net zo compleet: de voering – waterdicht en ademend dankzij de aanwezigheid van mesh – draagt ​​tegelijkertijd bij aan de isolatie van de voet van buitenaf vochtigheid en om de ventilatie te corrigeren.

De comfortabele anatomische, microgeperforeerde en uitneembare binnenzool draagt ​​bij aan hetzelfde doel. Het lopen wordt vergemakkelijkt door de aanwezigheid van een eenkleurige antislip rubberen zool, natuurlijk… Zwart! Ten slotte spelen de interne malleolusbeschermers, gemaakt van PU en aan beide zijden geplaatst, en de externe bescherming in het schakelgebied, opnieuw in volnerfleer, in het voordeel van de veiligheid tijdens het rijden.

Stylmartin MATT WP is verkrijgbaar in het zwart in de unisex maatreeks van 36 tot 47.

Dit model is CE-gecertificeerd volgens de norm EN 13634:2017

duell.eu