Stylmartin kennen we van de modieuze motorschoenen en sneakers. Dit model is onderdeel van de Stylmartin sneakers 2022 collectie en voegt een extra vleugje originaliteit toe aan waar Stylmartin voor staat: de unisex-sneaker. Geproduceerd in volnerfleer en waterdicht gemaakt door de WP-voering, springt in het oog met een tweekleurige look die het klassieke zwarte bovenwerk combineert met een gedurfde felrode zool met een antislip laag. PU interne beschermers en CE-certificering zijn vanzelsprekend aanwezig.

Deze sneakers worden gewaardeerd door gebruikers van motoren en scooters vanwege het comfort en de veelzijdige casual look. Stylmartin sneakers zijn gemaakt voor de modieuze scooterrijder en brengen een representatieve stijl die je niet elke dag ziet. Het bedrijf dat in de loop van de tijd tientallen modellen heeft geproduceerd, maakt schoenen die gecertificeerd zijn voor motorgebruik. Stylmartin biedt twee nieuwe varianten aan in de collectie: SHADOW en DOUBLE. De DOUBLE introduceert een geheel nieuwe nieuwe 2022-lijn.

Zacht, flexibel en duurzaam, het bovenwerk is gemaakt van volnerfleer en loopt omhoog om een ​​deel van de enkel te bedekken. De waterafstotende behandeling, samen met de waterdichte voering, garandeert een totale bescherming tegen vocht. Veiligheid tijdens het rijden wordt gegarandeerd door de stijve PU interne beschermers, geplaatst bij de enkels, en het externe lederen kussen in het schakelgebied.

Wat DOUBLE echt onderscheidt, is zoals de naam al doet vermoeden – de originele tweekleurencombinatie. Als je er goed naar kijkt heeft dit model alles in huis om te worden beschouwd als de voorloper van een nieuwe ontwerpstijl die in staat is om de aandacht voor details en het spelen met kleuren nog verder te versterken. Het resultaat is werkelijk opvallend en gewaagd tegelijk!

Het zwart van het bovendeel deelt hier de ruimte met een levendig, contrasterend rode zool, en bepaalde details als de veters, die ook geleverd worden in een rode versie. De esthetiek van deze schoen wordt verder versterkt door de zool, gemaakt van antislip rubber en samengesteld uit twee “lagen”: de bovenste in zwart, de onderste volledig in rood.

Dit model is niet alleen comfortabel op de motor of scooter maar ook gewoon bij een stevige wandeling. Aan de binnenzijde voorzien van een zorgvuldig ontworpen anatomische, uitneembare en micro-geperforeerde binnenzool

De DOUBLE sneaker is verkrijgbaar in de maten van 36 tot 47
Dit model is CE-gecertificeerd volgens de norm EN 13634:2017

Meer info kijk op Grandcanyonbike