Scherp, gedurfd en uniek én binnenkort in Nederland te zien. Op zaterdag 8 december maakt de nieuwe Suzuki Katana zijn Nederlandse debuut tijdens het Suzuki Preview Event in Vianen, waar hij samen met alle nieuwe 2019-modellen te zien zal zijn.

Katana
Met de nieuwe Katana keert er een legende terug naar de Suzuki-motordealer. Net als bij de eerste Katana uit 1981 gaat Suzuki voor een gewaagd en scherp design. Voor de aandrijving zorgt een vloeistofgekoelde 999 cc viercilinder, die 150 pk en 108 Nm levert. In combinatie met het lage gewicht van 215 kg en het stijve frame maakt dit de Katana tot een zeer scherp sturende motorfiets.

8 december
Op 8 december is niet alleen de Katana te bekijken in Vianen, maar zijn ook alle 2019-modellen te zien. Voor het seizoen van 2019 komt Suzuki met nieuwe kleuren voor vrijwel alle modellen en ook een compleet nieuwe A2-uitvoering van de GSX-S750. Daarnaast worden er ook technische wijzigingen doorgevoerd. Zo krijgt onder meer de GSX-S750 een verbeterde gasrespons en wordt de GSX-R1000R nóg sportiever door een verstelbare swingarm, met staal omvlochten remleidingen en Bridgestone Racing Street RS11 banden.

Exclusief
Het Suzuki Preview Event vindt plaats op zaterdag 8 december, van 10:00 uur tot 16:00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich op deze link aanmelden voor het exclusieve evenement.

Website NL: www.suzuki.nl
Website BE: www.suzuki2wheels.be