De Kawasaki Z-range is heer en meester in het Naked segment. Naast de mega succesvolle Z650 en Z900, de machtige Z1000 en de onlangs geïntroduceerde Z125 komt voor 2019 Kawasaki met nog een extra troef, namelijk een compleet nieuwe A2 geschikte Z400!

Net als de andere succesvolle Z-modellen valt de nieuwe Z400 direct op door zijn moderne en agressieve Sugomi styling, afgewerkt met heldere LED verlichting. Dat de afwerking op een enorm hoog niveau staat blijkt eens te meer door het moderne multifunctionele LCD scherm met vele features zoals een versnellingsindicator en verbruiksmeter.

De Kawasaki Z400 is voorzien van een krachtige 399cc Parallel-Twin. Deze 45,4pk sterke krachtbron staat niet alleen garant voor een koppelrijk karakter, maar ook voor een zeer laag verbruik. Bovendien zorgt de Assist & Slipper koppeling voor een gemakkelijke bediening en dat het achterwiel nooit kan blokkeren bij te vroeg terugschakelen.

Ondanks zijn grotere cilinderinhoud is de nieuwe Kawasaki Z400 maar liefst 3 kilo lichter dan de eerdere Kawasaki Z300. Dit is met name te danken aan het moderne lichtgewicht Trellis frame. Daarnaast werd de geometrie van het rijwielgedeelte aangescherpt met een kortere wielbasis en een langere achterbrug, voor een betere handling en meer comfort.

De nieuwe 41mm voorvork en extra grote remschijf maken de Z400 een ongekend volwassen motor. Dankzij het brede stuur en de relatief rechte zit biedt de Z400 een actieve rijdershouding voor een optimale beleving en controle.

De 2019 Kawasaki Z400 is beschikbaar in de volgende kleuren: Candy Lime Green/ Metallic Spark Black en Candy Cardinal Red/ Metallic Flat Spark Black.

Alle 2019 Kawasaki modellen zijn exclusief te bekijken tijdens de Kawasaki News Show op zaterdag 1 en 2 zondag december in het Nationaal Militair Museum in Soest.

Kijk voor meer informatie en een dealer in uw regio op www.kawasaki.nl