Tensen 2wielers een begrip in het Westland

Wat 19 jaar geleden begon als een uit de hand gelopen hobby in ‘s-Gravenzande. Resulteert nu in een goedlopend bedrijf met een prachtige showroom aan de Edisonstraat 3 in ’s-Gravenzande. In januari 2003 begon Piet Tensen samen met zoon Tjem de zaak met slechts 14 dealer schappen. En dat alles in een kleine werkplaats aan de Sand-Ambachtsstraat 78. Inmiddels wordt Tensen Tweewielers gerund door zoon Tjem, is het uitgegroeid tot een winkel van 800m2 en een werkplaats met 6 bruggen en 5 monteurs.

Tensen Tweewielers is officieel dealer van de bekende merken: Vespa, Piaggio, Aprilia en Kymco. Oftewel, een breed assortiment aan topmerken 50cc scooters en motorscooters. Ons uitgangspunt is dan ook: “Een uitstekende service, aftersales en een prettig persoonlijk contact.”

Specials en customer made scooters

Ben jij op zoek naar een bijzondere en vooral unieke scooter? Dan ben je bij Tensen 2wielers Westland aan het juiste adres. Buiten de standaard fabrieksmodellen vind je in de showroom van Tensen diverse customer made scooters. Maar ook kan je samen met een van onze specialisten jouw droomscooter ontwerpen! Kies voor een speciaal zadel, d.m.v. het type leer, de kleur, de print of zelfs de tekst. Of maak jouw scooter af met originele merkaccessoires zoals een valbeugel of een windscherm. Is dit nog niet voldoende? Laat dan jouw scooter spuiten in de gewenste kleur die jij maar wilt.

En zo maak jij van jouw droomscooter, een unieke scooter!

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom in de showroom waar de medewerkers, jou geheel vrijblijvend, over de mogelijkheden kunnen informeren.

Reparatie

Heb je schade aan je scooter, moet deze gerepareerd worden of heeft hij onderhoud nodig? In de werkplaats staan gediplomeerde monteurs voor je klaar om snel en vakkundig aan jouw (motor) scooter te werken. Tensen repareert MP3 scooters, motorscooters, tweetakt- of viertakt scooters en brommers. En gebruikt hiervoor de originele onderdelen.  Hierdoor ben je zeker van een vakkundige reparatie, onderhoudsbeurt of schadeherstel en kan je weer veilig de weg op. Tensen werkt volgens de BOVAG-voorwaarden voor garantie op reparatie. Je hebt dus maar liefst 6 maanden garantie op een reparatie.

Haal- en brengservice bij reparatie en/of onderhoud

Bij reparatie of onderhoud kan Tensen je tweewieler ophalen en/of terugbrengen naar je huis- of werkadres. De kosten voor de haal- en brengservice zijn gelijk aan de kosten van de ophaalservice (prijs per rit). Ook is er een mogelijkheid voor vervangend vervoer. 

Garantie
Bij aanschaf van een nieuwe scooter heb je 24 maanden garantie en bij aanschaf van een occasion 6 maanden garantie. Mocht er onverhoopt iets met de scooter zijn binnen de garantietermijn, dan staat Tensen altijd voor je klaar. Bij motorscooters van Piaggio is het mogelijk om tegen geringe bijbetaling de garantieperiode met 2 jaar te verlengen naar 4 jaar garantie.

Heb je een bedrijf waarin efficiënt vervoer een grote rol speelt of wil je je medewerkers een milieuvriendelijk vervoersalternatief aanbieden? Tensen biedt bedrijven interessante ‘scooter-van-de-baas’ projecten aan. Voor onder anderen PostNL en Veiligheidsregio Haaglanden organiseert Tensen 2wielers de levering en het onderhoud van de brommers/scooters. Dit doen zij ook voor de postbezorgers, de vrijwillige brandweer, de pizzabezorgers en voor de rijschool.

Online shop
Naast de ‘fysieke’ winkel heeft Tensen een moderne online webshop met op dit moment maar liefst 278 aanbiedingen. Van de allernieuwste Akrapovic demper, voor een Vespa GTS 2022 tot aan een Led smoke achterlicht voor een Vespa Sprint 2018. Tevens is er ook een grote voorraad helmen, sloten, handschoenen en kleding. Maar denk ook aan accessoires zoals topkoffers, windschermen, beenkleden en handvatverwarming. Voor alles geldt in principe levering binnen 1 a 2 werkdagen (mits op voorraad). Daarnaast is er ook een online shop met gebruikte scooters en gebruikte onderdelen.

Tensen 2wielers
Edisonstraat 3
2691 GT ’s-Gravenzande
0174-630930
Tensen-Tweewielers.nl

info@tensen-tweewielers.nl