Met het voorjaarsvoordeel van Royal Enfield wordt een Meteor, Classic, Scram, Interceptor of Continental GT nu nog bereikbaarder of rijker uitgerust!

Profiteer tot 1 juni 2024 van een aantrekkelijk waarde tegoed voor aanschaf van één van de Royal Enfield actiemodellen. Het voorjaarsvoordeel loopt op tot €600,-. Deze kunt u inzetten als korting op uw nieuwe motor, of gebruiken voor mooie accessoires.

Meteor 350 nu tijdelijk vanaf € 5.499,- (BE €4.849,-) *

Een ‘Easy Cruiser’, speciaal ontworpen voor zowel de stad als de snelweg. De motorfiets heeft veel te bieden qua functies en technologie. De Meteor heeft een 350cc motor met balans as, wat voor een soepele en verfijnde rijervaring zorgt. Het moderne chassis zorgt voor een veel stabiliteit en moeiteloze bochten. De Meteor 350 heeft een navigatiedisplay, USB-laadaansluiting, een stijlvol digitaal en analoog instrumentenpaneel en nog veel meer. (Aurora van actie uitgesloten)

Classic 350 nu tijdelijk vanaf € 5.949,- (BE €5.249,-) *

Deze tijdloze klassieker koestert nog altijd de tijdloze stijl en vormgeving van weleer. Met sierlijk ronde spatborden en een druppelvormige tank, kenmerkende klassieke koplamp, tijdloze vormen van de carterdeksels, uiteenlopende kleurstellingen en een onderscheidende diepe drumsolo uit de uitlaatpijp. Met zijn elegantie, naadloze afwerking en uitzonderlijke bouwkwaliteit, straalt de Classic 350 een onovertroffen schoonheid en kwaliteit uit die nooit uit de mode zal raken en altijd up-to-date blijft.

Scram 411 nu tijdelijk vanaf € 5.999,- (€5.249,-) *

De Scram 411 is moeiteloos wendbaar en gebouwd voor de spontane en avontuurlijke motorrijder. Het Himalayan-DNA is herkenbaar, want de Scram 411 deelt het frame, de tank en de motor met de Himalayan 411. De Scram 411 heeft echter een uitgesproken identiteit met een unieke gegoten metalen koplampkap, nieuw gevormd zadel, het gestroomlijnde zijpaneel en badges.

Interceptor 650 nu tijdelijk vanaf € 8.399,- (BE €7.349,-) *

De Interceptor 650 is gebouwd met een perfecte balans tussen stijl en prestaties. Het is een moderne klassieker met Britse looks en met een vleugje zonovergoten Californië. Een soepele gasrespons over het hele toerenbereik zorgt voor voldoende vermogen om het stadsverkeer vlot af te wikkelen of moeiteloos over de weg te cruisen. Het brede stuur, de lage zadelhoogte en de vertrouwenwekkende rijpositie van de Interceptor 650 zijn ontworpen voor comfort met een licht sportieve inslag. Hiermee voelt de Interceptor 650 wendbaar in de stad, stevig op de snelweg en zelfverzekerd in bochten.

Continental GT 650 nu tijdelijk vanaf € 8.699,- (BE €7.649,-) *

De Continental GT 650 haalt zijn inspiratie uit het tijdperk van het Britse jaren ’70, met zijn gegoten lichtmetalen wielen en volledig zwarte uitstraling. Samen met zijn klassieke, op de jaren ’50 en ’60 geïnspireerde voorgangers roept hij de geest uit die tijd weer op. Met zijn gestroomlijnde tank, energieke houding en compacte rijpositie heeft hij alle kenmerken van een traditionele caféracer, maar met de technologie van nu.

Informeer bij de Royal Enfield dealer naar de betreffende actiemodellen en actievoorwaarden. Actie geldig bij aankoop en tenaamstelling van een actiemodellen in de actieperiode en zolang de voorraad strekt.

* Prijs inclusief voorjaarsvoordeel