Koop & personaliseer een nieuwe vitpilen of svartpilen en deel je ervaringen op social media. Zo kun je een officiële Husqvarna ambassadeur worden.

Husqvarna Motorcycles zoek naar VITPILEN- en SVARTPILEN-rijders die ambassadeurs voor het merk willen worden. Wanneer je een innovatieve en progressieve VITPILEN 701 of 401 koopt of een authentieke SVARTPILEN 401 aanschaft, profiteer je niet alleen van de ‘Pioneer Pakket’ opties, maar maak je ook kans om de volgende, officiële ambassadeur van Husqvarna Motorcycles te worden.

Met de exclusieve ‘Pioneer Pakket’ opties – twee speciale promoties op de aanschaf van originele Husqvarna accessoires en kleding bij aankoop van één van de nieuwe modellen – kun je je VITPILEN of SVARTPILEN customizen en personaliseren, zodat deze een perfecte afspiegeling wordt van jouw persoonlijke stijl. En terwijl je jouw identiteit uitdrukt en de stedelijke omgeving uitkamt, kun je je ervaringen met de hashtags #vitpilenpioneer of #svartpilenpioneer op sociaal media delen. Daarmee kun je tegelijkertijd meedingen naar de functie van de nieuwe, officiële ambassadeur van het merk, met alle bijkomende voordelen.

De ‘Pioneer Pakket’ opties bestaan uit:
Kleding pakket: een compleet vrijetijds- en rijkledingpakket t. w.v. van € 1.655,- voor € 875,-. Accessoires kit: customize je motor met de accessoires kit t. w.v. van € 3.300,- voor € 1.600,-

De VITPILEN 401 is een verfrissend eenvoudige en progressieve wegmotor voor de stedelijke omgeving. Hij is wars van overbodige features en biedt een pure rijervaring. Het is eigenlijk een geheel nieuwe manier waarop een breed publiek de motorcultuur kan beleven. De SVARTPILEN 401 maakt gebruik van hetzelfde frame en dezelfde motorfilosofie, maar is veel meer een hedendaagse interpretatie van een ontdekkingsreiziger voor de openbare weg. Met zijn gedurfde en ruige uitstraling biedt hij een progressieve en geheel nieuwe manier waarop potentiële motorrijders een eerste motorervaring kunnen opdoen.

Gebouwd op de inspiratie die de gehele VITPILEN- familie kenmerkt, presenteert de VITPILEN 701 zich als een moderne, dikke eencilinder die tot doel heeft om de rijder op een ruige en authentieke motorbeleving te trakteren.

Wil je meer weten over dit aanbod, ga dan naar je dichtstbijzijnde, officiële Husqvarna Motorcycles Dealer. De actie geldt van 29-9-2018 t/m 30-10-2018.

https://www.husqvarna-motorcycles.com/nl/