Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs

Met meer dan 20 jaar ervaring is Z1R toegewijd aan creëren van producten die alle soorten motor- en scooterrijders kunnen voorzien. Of het nu off-road trails zijn, bermen op een motorcross baan of gewoon op de open weg. Z1R richt zich op ontwerp, veiligheid, prestaties en waarde voor elk product dat zij aanbieden. Nu kunnen rijders de nieuwe helmen kopen bij alle Parts Europe-dealers. Welke helm Z1R past het beste bij jou? Parts Europe heeft online een uitgebreide catalogus samengesteld die je terug kan vinden op www.partseurope.eu.

Het brede assortiment van de Z1R-collectie omvat verschillende helmen voor elk type rijder. Als het op straatgebruik aankomt, biedt de JACKAL-helm een ​​comfortabele pasvorm en een hoog prestatieniveau. Het ingebouwde zonnevizier maakt de helm veelzijdig in alle lichtomstandigheden en door het toepassen van ventilatie ter hoogte van de kind verbetert dit de interne luchtstroom en vermindert het beslaan van het vizier.

De ROAD MAX-lijn maakt Scooter rijders en Custombike fans blij! De afsluitbare ventilatie opening aan de voor- en achterzijde zorgen voor een verhoogde luchtstroom. De ROAD-MAX collectie is ook uitgerust met een drop-down zonnevizier die gemakkelijk is te verstellen aan de zijkant van de helm. Kun je niet voor een van hen kiezen? Bekijk de SOLARIS-lijn. De SOLARIS-helm is er in verschillende klassieke kleuren en combineert klassiek met modern: de dynamische vorm van de JACKAL en het comfort van de ROAD MAX. De SOLARIS is ook de helm voor een all-weather rijder, samen met de beschikbare airbox, dual vizier en elektrisch verwarm aan de binnenkant van het vizier om condens te voorkomen. Iets wat vrij uniek is, maar is te vergelijken met de voor- of achterruitverwarming van je auto. De Z1R Solaris is dan ook de helm voor heel het jaar door!

Kijk nu voor een Z1R dealer op www.partseurope.eu