Zero Motorcycles, de wereldwijde sales en innovatie leider in elektrische motorfietsen, is verheugd dat de eerste editie van de DSR Black Forest Edition overhandigd is aan de beste Europese dealers van 2017, Ecomobiel in Antwerpen.

Op 1 maart kondigde Zero Motorcycles de DSR Black Forest Edition aan, ontwikkelt om te voldoen aan de stijgende vraag van enthusiaste motorrijders om elektrisch te kunnen toeren. De motorfiets is geïnspireerd op het Zwarte Woud. De motor biedt het grootste bereik van alle elektrische dual sports door gebruik te maken van de batterij met de hoogste vermogens- en energiedichtheid in de EV-industrie. Het geheel bestaat uit Zero’s nieuwe game-changing Charge Tank en een set van premium geïntegreerde motorkoffers. De nieuwe oplaad technologie laadt de batterij snel op tot een bereik van 152 km voor ieder uur dat de motor ingeplugd is. Deze combinatie van meer bereik en sneller laden is wat elektrisch toeren mogelijk maakt. Door het groeiende netwerk van Level II oplaadstations door heel Europa kunnen rijders langer genieten van hun dual sport avontuur.De Zero Motorcycles Black Forest Edition is beschikbaar in 2 versies: met en zonder (af fabriek geinstalleerde) Charge Tank.

Roby Zahler (mede-eigenaar Ecomobiel), onze beste Europese dealer van 2017, is erg blij om de eerste versie van de DSR Black Forest Edition te ontvangen in zijn zaak in Antwerpen. “De Black Forest was exact de motor waarop we aan het wachten waren, binnen het aanbod van Zero Motorcycles. Het zal een verandering in denken teweeg brengen omtrent elektrisch reizen en toeren en ziet er erg avontuurlijk uit”.

Managing Director Zero Motorcycles EMEA, Umberto Uccelli, is erg verheugd over de resultaten die Ecomobiel heeft behaald. “ Roby is altijd al een visionair geweest die ons merk, onze producten en onze consumenten erg goed begrijpt. We zijn trots om Ecomobiel als onze partner te hebben. In de tussentijd heeft Roby de eerste Black Forest Editions al verkocht door zijn klanten te overtuigen van de avontuurlijke droom om elektrisch te toeren”.

Check de website voor meer informatie!