Een levendige V-Twin, een gemakkelijk stuurgedrag en compacte afmetingen. Het zijn de ingrediënten die Suzuki’s SV650A razend populair hebben gemaakt.

De Street Xtreme tilt dit concept met extreem coole looks naar een nog hoger niveau! Een 76 pk sterke, zeer zuinige V-Twin, een no-nonsense look, een stabiel vakwerkframe en een adembenemende wendbaarheid. En dat alles voor een superscherpe prijs. De Suzuki SV650 biedt een concept waar geen concurrent een antwoord op heeft. Het is dan ook geen wonder dat de Suzuki SV650 een waar succes werd, die ook bij de pers hoge ogen gooide.

De looks
Suzuki is trots op haar succesnummer en bouwt voort op dit succes met meer exclusiviteit en individualiteit. Dat resulteerde eerder dit jaar al in de lekker ruige SV650Scrambler. Nu wordt ook de SV650A Street Xtreme aan dit gamma toegevoegd. De Street Xtreme heeft een rasechte streetfighter-uitstraling dankzij een matzwarte multi-reflector koplamp met LED positielichten en een fraai gevormde matzwarte onderkuip. De scherpe lijnen, de witte velgstriping en de originele SV velgstickers onderstrepen het levendige karakter van de SV650A nog eens extra. Bovendien kan het sportieve pakket nog extra compleet worden gemaakt met diverse aantrekkelijke accessoires. Zo is er bijvoorbeeld keuze uit een Arrow sportuitlaat, een korte kentekenplaathouder, LED richtingaanwijzers en matzwarte hendels, voetsteunen en pedalen.

De SV650A Street Xtreme wordt in gelimiteerde oplage geproduceerd en is dus beperkt beschikbaar. De SV650A Street Xtreme staat voor een consumentenadviesprijs van € 8.099,- rijklaar bij de Suzuki dealers.

www.suzuki.nl