Suzuki introduceert een speciale rijschool-uitvoering van zijn SV650 ABS. Rijschoolhouders profiteren hierbij van voordeel terwijl de beginnende motorrijder het rijden op een motorfiets perfect onder de knie krijgt dankzij de optimale handling en ergonomische zithouding van de Suzuki SV650 ABS. Een win-winsituatie dus.

De nieuwe Suzuki SV650 ABS is de ideale lesmotor vanwege de opvallend stabiele wegligging, goede zithouding en wendbaarheid van de populaire allrounder. En dankzij slimme systemen kan ook de beginnende motorrijder focussen op wat belangrijk is: leren motorrijden en genieten van het vrijheidsgevoel van een motorfiets.

Uiterst soepele V-twin

Low RPM Assist garandeert dat de SV650 ABS ook bij lage toerentallen prettig aanvoelt. Bovendien gaat optrekken hierdoor extra gemakkelijk en soepel. Met Easy Start komt de uiterst soepele V-twin van de Suzuki SV650 ABS na één korte puls via de startknop tot leven.

Gratis met complete valbeugelset

Suzuki levert de lesuitvoering van de SV650 ABS speciaal voor rijschoolhouders uit met een complete valbeugelset ter waarde van € 299,- (excl. btw). Deze set bestaat uit een koplampbeugel, uitlaatbeugel, motorblokbeugel en achterbrugbeschermer. Verder is de 35 kW-uitvoering zonder meerprijs leverbaar.

Win een weekend SV650 ABS

Voor wie al over een motorrijbewijs beschikt, biedt Suzuki een andere mogelijkheid om de optimale handling en krachtige motor van de SV650 ABS te ervaren. Wie zich op op de speciale actie pagina inschrijft, maakt kans op een weekend SV650 ABS voor twee. De winnaar en een vriend of vriendin krijgen ieder de SV650 ABS een weekend lang mee. Hun testverslag komt op Suzuki.nl te staan.