Suzuki biedt tijdelijk een gratis mobiliteitskaart aan na een onderhoudsbeurt bij een officiële Suzuki-motordealer. Met deze Suzuki Mobiliteitskaart – ter waarde van 120 euro – profiteert de Suzuki-motorrijder een jaar lang gratis van de Suzuki Mobiliteitsservice. De actie loopt van 1 oktober tot en met 17 november 2017 en geldt voor Suzuki-motoren tot en met 12 jaar oud.

Suzuki Mobiliteitsservice staat voor onvoorwaardelijke service en zekerheid. Zo krijgt de Suzuki-motorrijder niet alleen gratis pechhulp in Nederland, maar in heel Europa. En dat 24 uur per dag en 7 dagen per week. De service helpt bij bijvoorbeeld bij een lekke band, een verloren contactsleutel of verkeerd getankte brandstof. Reparatie ter plaatse is het uitgangspunt, maar ook vervangend vervoer bij zware pech en transport naar de dichtstbijzijnde Suzuki-motordealer behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie over de actie bij een onderhoudsbeurt staat op http://www.suzuki.nl/motoren/nieuws/actie-gratis-suzuki-mobiliteitskaart-t-w-v-120-bij-onderhoudsbeurt