Op zaterdag 11 maart start het motorseizoen weer bij BMW Motorrad dealers door het hele land.

Naar goede traditie nodigt BMW Motorrad alle motorrijders uit om die dag een bezoek te brengen aan de BMW Motorrad dealer. Daar worden vele, uiteenlopende activiteiten georganiseerd en de nieuwe BMW R 1200 GS, BMW R nineT Racer en BMW R nineT Pure staan voor het eerst in de showroom.

Nieuw
Op zaterdag 11 maart start het motorseizoen weer bij BMW Motorrad dealers door het hele land. Naar goede traditie nodigt BMW Motorrad alle motorrijders uit om die dag een bezoek te brengen aan de BMW Motorrad dealer. Daar staan dit jaar de nieuwe BMW R 1200 GS, de BMW R nineT Racer en de BMW R nineT Pure voor het eerst in de showroom

Activiteiten bij de BMW Motorrad dealers.
Bovendien hebben diverse dealers ter gelegenheid van de seizoenstart (naast de introductie van de drie nieuwe modellen) uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Denk daarbij aan Speeddaten met diverse BMW Motorrad modellen, gratis motorchecks in de werkplaats, muzikale optredens, bandenplak workshops, een navigatie spreekuur, toertochten, (her)opstaplessen en presentaties. Dit alles onder het genot van heerlijke catering.

Een volledig overzicht vindt u hier. Voor meer informatie over een bepaalde activiteit, kunt u contact opnemen met de betreffende BMW Motorrad dealer.

www.bmw-motorrad.nl