Nerons B.V. motorkleding en –accessoire importeur onder de virtuele hamer

BVA Auctions, Europees marktleider in online veilingen, organiseert van 7 tot en met 11 april een faillissementsveiling van Nerons Benelux B.V. (motorkleding, helmen en accessoires) te Almere. De inventaris wordt in opdracht van de curator aangeboden in een online veiling.

Het aanbod van de faillissementsveiling bestaat uit onder andere helmen, onderdelen, kleding, schoenen, merchandise, zonnebrillen, magazijninrichting, kantoorinventaris, ICT etc. Klik hier om het complete veilingaanbod te bekijken. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de kijkdag op donderdag 7 april 2016. De deuren staan open van 09:00 uur tot 11:00 uur aan de Bolderweg 26 in Almere.

Over BVA Auctions B.V.
BVA Auctions is, als onderdeel van de Auctio Group, Europees marktleider in online veilingen. BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen online bezoekers en meer dan 1.2 miljoen geregistreerde bieders. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.

BVA Auctions