In de autobranche zien we het al jaren, maar bij de motorfietsen kenden we het nog niet; private lease! Oftewel, onbezorgd en voor een vast en scherp maandbedrag rijden op een nieuwe BMW motorfiets of motorscooter.

BMW Financial Services, de lease- en financieringsmaatschappij van het huis maakt deze constructie mogelijk. Hiermee is BMW Motorrad de eerste in de motorwereld die Private Lease aanbiedt. In het maandtarief zijn vrijwel alle kosten inbegrepen. Bovendien kan de berijder zelf de looptijd van de overeenkomst en het aantal kilometers per jaar bepalen. Ook is het mogelijk om originele BMW Accessoires mee te leasen. Privé leasen is mogelijk voor zes BMW modellen.

Huren voor een langere periode
Private Lease is ideaal voor motorrijders die graag een gloednieuwe BMW motorfiets of motorscooter willen rijden, maar deze niet perse willen bezitten. Private Lease is het best te vergelijken met huren voor een langere periode. Een voordeel hiervan is dat de gebruiker niet blijft zitten met een restschuld. BMW Financial Services draagt het restwaarde risico. Aan het einde van de overeenkomst wordt de motorfiets ingeleverd.

Een vast all-in bedrag per maand
De berijder betaalt een vast, all-in bedrag per maand, waarin vrijwel alle componenten zijn inbegrepen: onderhoud, reparatie, vervanging van banden, all risk verzekering, pechhulp, houderschapsbelasting en afschrijving. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

BMW Private Lease is mogelijk voor de volgende modellen:

 • BMW G 310 R – vanaf € 149,-
  De BMW G 310 R is een speelse motorfiets en uiterst wendbaar dankzij zijn geringe gewicht. Een ideale machine om door druk stadsverkeer te laveren en krachtig genoeg om op buitenwegen sportief te rijden. Het eencilinder motorblok van 313 cc levert een vermogen van 25 kW (34 pk).
 • BMW G 310 GS – vanaf € 169,-
  De BMW G 310 GS heeft hetzelfde motorblok als de G 310 R, maar met een andere geometrie. De zitpositie is iets hoger en het stuur is breder voor nog meer controle, ook als de machine buiten de gebaande paden wordt ingezet.
 • BMW C 400 X – vanaf € 179,-
  De BMW C 400 X is een middenklasse scooter met een zeer dynamische styling en een bijzonder fijne rijdynamiek. Het motorblok van 350 cc is efficiënt in brandstofverbruik en levert prima prestaties dankzij het krachtige vermogen van 25 kW (34 pk). ABS en Automatic Stability Control (ASC) zijn standaard en zorgen voor veiligheid.
 • BMW C 400 GT – vanaf € 199,-
  De BMW C 400 GT is technisch gelijk aan de X-versie, maar biedt wat meer windbescherming door het hogere scherm. Met BMW Motorrad Connectivity is de BMW C 400 GT een ware revolutie in connectiviteit. Met deze speciale optie is de smartphone met de scooter te verbinden en verschijnt de informatie op de standaard TFT-display. Het systeem is intuïtief te bedienen met behulp van de Multi-Controller op het stuur. Die optie is er ook voor de BMW C 400 X.
 • BMW F 750 GS – vanaf € 249,-
  De BMW F 750 GS is een uitgebalanceerde Enduro-allrounder. Hij is zeer gemakkelijk in de omgang en sterk genoeg om ook lange tochten te maken, met zeer veel comfort dankzij de lange veerwegen. Het soepele tweecilinder motorblok van 853 cc levert 57 kW (77 pk).
 • BMW F 850 GS – vanaf € 299,-
  Op de BMW F 850 GS is het op elke weg, zowel verhard als onverhard, genieten dankzij het 21-inch voorwiel. Met standaard Connectivity heeft de berijder toegang tot navigatie, telefoon, media en voertuigrelevante gegevens. Duidelijk en beknopt op een 6,5-inch TFT-display. Het motorblok van 853 cc levert 70 kW (95 pk).

De tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 24 maanden en 5.000 kilometer per jaar. De getoonde actietarieven zijn geldig tot en met 31 december 2019. De maandbedragen zijn inclusief 21% btw.

Meer informatie op: www.bmw-motorrad.nl/privatelease.