Neem plaats op 1 van de 100% elektrische Super Soco modellen en ervaar vrijblijvend het ultieme rijcomfort.

Wat heb je nodig voor het maken van een proefrit?
Voor het maken van een Super Soco proefrit heb je enkel een geldig bromfietsrijbewijs (AM) of een autorijbewijs (B) nodig.

Hoe boek ik een testrit?
Vul eenvoudig het formulier in op vmotosoco.nl, zodat je gratis & vrijblijvend een proefrit kan maken bij 1 van de circa 150 officiële Super Soco dealers bij je in de buurt. Nadat je een testrit hebt geboekt neemt Super Soco binnen 1 werkdag contact met je op om je te koppelen aan een Super Soco dealer die het gewenste Super Soco model klaar heeft staan voor een proefrit.

De beschikbare modellen:

Super Soco CU Mini
De super Soco CUmini is de meest compacte elektrische scooter uit de Super Soco range. Dankzij het compacte formaat heb je weinig stallingsruimte nodig en neem je deze Super Soco overal handig mee naartoe. De CUmini heeft een actieradius van circa 40 kilometer* en een laadtijd van slechts 4 uur. De CUmini is leverbaar in een 25 km/u versie.

* Gegevens afkomstig van praktijktesten onder ideale omstandigheden, alle gegevens dienen uitsluitend ter referentie.

Super Soco CUX
Deze geavanceerde e-scooter is uitgerust met de nieuwste technologieën waaronder een intelligente LED-koplamp met sensor en extreem helder display dat overdag en in het donker perfect zichtbaar is. Aan veiligheid is ook gedacht; dubbele schijfremmen zorgen voor een korte remweg. In slechts 4 uur tijd laad je de accu weer volledig vol en kan je weer genieten van circa 65 kilometer bij een 25 km/u versie of 54 kilometer bij een 45 km/u versie*.

* Gegevens afkomstig van praktijktesten onder ideale omstandigheden, alle gegevens dienen uitsluitend ter referentie.

Super Soco CPX
Dankzij een oplaadtijd van maar 3 uur kan je weer zorgeloos 90 kilometer rijden bij een 25 km/u versie en 70 kilometer bij een 45 km/u versie. Het is hierbij zelfs ook mogelijk om een tweede accu aan te schaffen, waarmee je actieradius vergroot wordt naar maar liefst 180 of 140 kilometer*. Deze scooter, valt te herkennen aan zijn dubbele LED koplamp en beschikt over een USB aansluiting. Ook heeft de CPX een elektromotor die geschikt is voor de meest extreme omstandigheden. Uniek aan deze scooter is de achteruitversnelling, waarmee je eenvoudig kunt manoeuvreren in krappe stallingen.

* Gegevens afkomstig van praktijktesten onder ideale omstandigheden, alle gegevens dienen uitsluitend ter referentie.

Super Soco TS
Tover je woon-werkrit om in een spannende ervaring met deze Super Soco TS. Deze stoere elektrische brommer is ontwikkeld in samenwerking met Bosch en beschikt over een gashendel met hall sensor technologie, deze zorgt voor een precieze snelheidsregeling, acceleratie en natuurlijk enorm veel rijplezier.
Dankzij zijn karige gewicht van 72kg is de Super Soco TS een enorm wendbare elektrische brommer, die binnen 3,5 uur zodat je weer 70 kilometer rijplezier hebt bij een 25 km/u versie of 55 – 60 kilometer bij een 45 km/u versie. Als dat niet voldoende is heb je de mogelijkheid om een extra accu aan te schaffen wat de actieradius vergroot naar circa 140 of 120 kilometer*. Deze keyless brommer is van alle luxe voorzien en beschikt over LED verlichting en inklapbare voetsteunen. De Super Soco TS is leverbaar in een 25 km/u en een 45 km/u versie.

*Gegevens afkomstig van praktijktesten onder ideale omstandigheden, alle gegevens dienen uitsluitend ter referentie.

Super Soco TSX
De Super Soco TSX is de elektrische bromfiets zie zorgt voor een maximaal rijplezier. De TSX is de evolutie van de TS met niet alleen een sterkere motor, maar ook nog volwassenere looks. Met een hoog maximum koppel en een indrukwekkend vermogen levert deze elektrische brommer geweldige prestaties in alle stilte.
De krachtige lithium accu is krachtiger geworden en levert per accu een grotere range. In slechts 4 uur is hij volledig opgeladen en kan je weer genieten van circa 60 geruisloze kilometers. Als dat niet voldoende is heb je de mogelijkheid om een extra accu aan te schaffen wat de actieradius vergroot naar circa 120 kilometer*. De TSX is leverbaar in een 45 km/u versie.

*Gegevens afkomstig van praktijktesten onder ideale omstandigheden, alle gegevens dienen uitsluitend ter referentie.

Super Soco TC
Klassieke lijnen met moderne technologie, de TC bewijst dat het kan! Maar liefst 148 octrooien en 4 typegoedkeuringen stonden aan de basis van deze elektrische brommer, maar daar bleef het niet bij. De TC heeft slimme techniek in een oogstrelende verpakking. Door gebruik te maken van hoogwaardige kwaliteitsonderdelen mag je genieten van een dynamisch weggedrag. In slechts 4 uur tijd laad je de accu weer volledig op en kan je weer genieten van circa 60 geruisloze kilometers*. Daarnaast is het mogelijk om een extra accu aan te schaffen wat de totale actieradius vergroot naar circa 120 kilometer*. Dat maakt de TC geschikt voor elke rit. De TC is leverbaar in een 45 km/u versie.

*Gegevens afkomstig van praktijktesten onder ideale omstandigheden, alle gegevens dienen uitsluitend ter referentie.

Boek nu een Super Soco proefrit op www.vmotosoco.nl