De Bever Verhuur is gespecialiseerd in het beheer en verhuren van vakantiebungalows. Daarnaast begeleid het bedrijf verbouwingen en renovaties en kunt u terecht voor de aanschaf van installatiematerialen, waar men emco van kent.

Wegens de prachtige natuur in de omgeving van Ouddorp, biedt De Bever Verhuur velerlei mogelijkheden voor vermaak en vervoer. Vrolijke fietsen, skelters, bolderkarren en hippe elektrische vervoermiddelen, zoals segways PT’s, elektrische (bak)fietsen, Lopifits en elektrische scooters. Want zegt eigenaar Kees Bezuijen: “Naast het feit dat wij onze gasten een unieke beleving willen bieden, houden wij ook rekening met het effect op de natuur en de effectiviteit. Een goed voorbeeld zijn o.a. elektrische scooters, die zijn duurzaam, stil, veilig, je ruikt niets en je kunt er behoorlijke afstanden mee afleggen.”

Kees vertelt verder: “Wij hebben onlangs 18 elektrische scooters aangeschaft van het succesvolle merk emco. Mensen zijn vandaag de dag steeds drukker en willen graag meer van de omgeving zien, in korte tijd. Dan is een elektrisch vervoermiddel een uitkomst. Bovendien zijn mensen steeds actiever en trekken er graag op uit. In dit deel van Nederland, nabij de kust, staat regelmatig veel wind. Voorop staat dat wij iedereen optimaal van de natuur willen laten genieten. Dat gaat perfect met een elektrische scooter, het ideale en veilige vervoermiddel om je in de natuur te verplaatsen. Het geeft rust, het stoort niemand, het geeft geen vieze uitlaatgassen en dieren worden met rust gelaten.”

“Wij hebben ook gekozen voor “elektrisch” uit oogpunt van duurzaamheid, veiligheid, lagere onderhoudskosten en geen brandstofkosten i.v.t. scooters met verbrandingsmotoren. Bovendien spreekt het merk emco ons aan, Duitse degelijke techniek in combinatie met een fraai design.”

www.debever.com
www.emco-scooters.com