Immens populair. Softshell motorjack met protectie! Een motorjack en vrijetijdsjack in 1. Dat is het nieuwe winddichte en ademende Jamie softshell jack uit de DIFI collectie.

Door het gebruik van elastisch softshell materiaal zit deze jas altijd als gegoten. Het waterafstotend membraan aan de binnenkant zorgt ervoor dat lichte waterval niet binnen kan dringen. De ellebogen en schouders zijn uiteraard voorzien van gecertificeerde protectoren, de rug heeft standaard Foam-Shock-Absober, waar je ook met gemakt een EN 1621-1 gecertificeerde protector in kan plaatsen. Extra details, de capuchon van de DIFI Jamie kan je er gemakkelijk afnemen en de manchetten aan de pols zijn elastisch en geven een heerlijk draagcomfort.

Kortom een modieus motorjack, welke ook naast de motor niet zal misstaan en dat alles voor slecht € 179,95. De Jamie is voor de heren verkrijgbaar in de kleuren zwart/oranje/ wit en zwart/grijs. Er is tevens een Lady versie verkrijgbaar in een standaard zwarte kleur en een vlotte zwart/pink variatie. Heren: S-XXXL Dames: 36-46.

Bekijk de gehele DIFI collectie op www.difi.nl of bezoek een van de vestigingen van MotoPort voor een persoonlijk advies.

www.motoport.nl