Een van de nieuwigheden op de stand van Kymco op de EICMA was de CV-L6 concept. Deze motorscooter werd gepresenteerd met de heerlijke en fijne 2 cilinder zoals we die van de AK550 en AK Premium kennen. De ontwerpers doken in de, op dit moment, succesvolle adventure lijn waarmee Kymco met de DTX360 de eerste stap heeft gezet. Kymco spreekt van opwindende off-road avonturen en dat lijkt ons niet teveel gezegd.  Wij hebben wel zin in deze CV-L6. Wanneer we dit model kunnen verwachten is op dit moment niet duidelijk.

Skytown

Voor de Skytown 125/150 is er wel veel meer duidelijk want dit nieuwe model kan weleens een heel interessante instapper van het merk worden. Kymco zal dit model tegen een messcherpe prijs gaan aanbieden in Europa om een vuist te bieden tegen modellen van vooral Honda (PCX) en Yamaha (Nmax). Onder de kappen huist een luchtgekoelde 1-cilinder die, volgens zeggen, heel krachtig en soepel moet zijn. Een digitaal LCD display voorziet je van alle info. Reken op een baanbrekende prijs.

i-Tuber

De i-Tuber is een elektrische bezorgscooter van Kymco die uitblinkt in praktisch gebruiksgemak. Uitgerust met een stevige 4.000W hub motor en dubbele Ionex accu’s moet je maar liefst 130 km door de stad kunnen cruisen. Het ideale vervoermiddel voor bezorgdiensten of andere BtoB toepassingen.

Filly

De Filly was eind jaren’90 de eerste scooter met 4-takt motor op de Nederlandse markt die tot dan werd beheerst door 2-takt motoren. 24 jaar later staat het model opnieuw in de schijnwerpers met nog altijd een 4-takt motor maar wel met een hedendaagse styling zoals 12 inch wielen en LED verlichting. Wat positionering betreft kunnen we dit model onder de Like verwachten.

Downtown GT

De Downtown GT zagen we niet op het grote podium, maar krijgt van ons wel zeker aandacht. Dit model kreeg een sportieve restyling en wordt leverbaar als 125 en 350.

Kymco.nl Kymco.be