11 juni 2021 start het EK voetbal! Het straatbeeld wordt al langzaam omgetoverd in het oranje. Ook de Peugeot leeuw gaat hier zijn steentje aan bijdragen met behulp van de oranje Peugeot windschermhoes! Hoe krijg jij een gratis oranje Peugeot windschermhoes? Koop jij tussen 20 mei en 12 juli 2021 bij een officiële Peugeot Motocycles-dealer een origineel Peugeot windscherm of accessoire pack dan krijg jij een gratis oranje Peugeot windschermhoes t.w.v. € 17,95*. Met de windschermhoes steun je niet alleen ons Nederlands elftal maar bescherm je ook  je Peugeot scooter!

Hoe beschermt de oranje windschermhoes je Peugeot scooter?
Met  deze oranje windschermhoes laat je niet alleen zien dat je ons Nederlands elftal steunt, maar bescherm je ook nog eens je Peugeot scooter! Als je jouw Peugeot scooter met windscherm vol in de zon zet kan er een prisma effect ontstaan. Hierdoor kan o.a. je dashboard beschadigd raken. De windschermhoes zorgt ervoor dat er geen prisma effect kan ontstaan, waardoor je scooter niet beschadigd wordt.

Krijg een oranje windschermhoes als bestaande Peugeot-rijder
Peugeot wilt niet alleen nieuwe Peugeot-rijders belonen, maar ook de bestaande rijders die al in het bezit zijn van een Peugeot leeuw. Heb jij al een Peugeot scooter met één van de bovenstaande windschermen en wil je ook zo’n prachtige oranje windschermhoes ontvangen? Niet getreurd, want ook dan kan je een gratis oranje windschermhoes krijgen!

Wat moet je als bestaande Peugeot-rijder doen om een gratis EK Peugeot windschermhoes te krijgen?
Volg Peugeot op Instagram: PeugeotMotocyclesNL
Plaats een openbare foto op je Instagram account met je Peugeot scooter en origineel Peugeot windscherm en tag Peugeot: @PeugeotMotocyclesNL met hashtag #LaatDePeugeotLeeuwNietZonderHempieStaan

Als het bovenstaande gebeurd is neemt Peugeot binnen 7 dagen contact met je op voor het opvragen van je adres. Daarna verstuurd Peugeot de windschermhoes binnen 7 dagen.

Bij welke Peugeot windschermen en accessoire packs krijg je een oranje windschermhoes?
Je ontvangt gratis een Peugeot windschermhoes bij aankoop van de onderstaande windschermen:

Je ontvangt gratis een oranje windschermhoes bij aankoop van de onderstaande accessoire packs:

Waar zijn de windschermen en accessoire packs met een EK Peugeot windschermhoes verkrijgbaar?
De originele Peugeot windschermen en accessoire packs zijn enkel leverbaar bij officiële Peugeot Motocycles-dealers.

  • Deze actie geldt vanaf 21 mei t/m 11 juli 2021 en is alleen van toepassing op in Nederland woonachtige consumenten
  • Voor deze actie geldt: zolang de voorraad strekt
  • Deze actie is in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen 2014. Eventuele klachten over deze actie kunnen worden gericht aan Moteo Nederland B.V. , afdeling Klantenservice, info@peugeotscooters.nl
  • De actie geldt enkel bij officiële Peugeot Motocycles-dealers