Honda stuurt een Europese groep van 40 motorfanaten op droomreis. Deze ‘trip of a lifetime’ gaat naar het meest noordelijke punt van Europa; de Noordkaap!

Een groep van enthousiaste motorrijders wordt door Honda over de fantastische en bochtige wegen langs de Noorse kustlijn, met adembenemende uitzichten, naar de Noordkaap gestuurd. Deze unieke reis van 3500 km vindt plaats tussen 26 juni en 3 juli aanstaande.

Natuurlijk doen ze dit op de meeste geschikte adventure motor; de populaire Honda Africa Twin, volledig uitgerust met het Adventure Pack. In 1981 zette Honda de allereerste stappen in de Parijs-Dakar Rally – de zwaarste offroad motorrace ter wereld; 8500 slopende kilometers zandduinen, modder, kameelgras en rotsen. De Honda Africa Twin overwon het allemaal. Afgelopen jaar werd de Africa Twin volledig vernieuwd en de verkoopresultaten in heel Europa laten opnieuw het succes zien. De Honda groep van internationale motorrijders wordt vergezeld door twee ‘special guests’, namelijk Portugees Paulo Goncalves (2013 Wereldkapioen Cross-Country Rallies World Championship en tweede in de 2015 Dakar Rally) en Argentijn Kevin Benavides.

Deze eerste editie van ‘Honda Aventure Roads’ zal de maatstaf zijn voor meer nieuwe Honda avonturen de komende jaren. Houd de nieuwe ‘Adventure Roads’ website en Facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alle rijders en hun avonturen.

www.honda.nl

www.honda.be