Onder het motto ‘The Power of Dreams’ kondigde Honda Benelux, in samenwerking met Bigtwin begin dit jaar een unieke custom competitie aan. Het eerste weekend van november zullen de resultaten onthuld worden op de BigTwin BikeShow in Houten. Op basis van de publieksstemmen zal een winnaar bepaald worden. De winnaar wint de gecustomizede Rebel, maar ook bij het uitbrengen van je stem zijn er mooie prijzen te winnen.

Rebel

De CMX500 Honda Rebel, met een zeer soepele 500cc parallel twee-cilinder, is geschikt voor en zeer geliefd bij A2 rijbewijs houders. De Rebel biedt een populaire combinatie van een ontspannen rijhouding en enorm veel rijplezier, zowel bij sportief rijden als in wat langzamer stadsverkeer. Daarnaast geeft het nieuwe stalen buizenframe de Rebel mooie lijnen en een echte ‘Bobber’ styling. De standaard Honda Rebel is niet alleen een heel fijn rijdende en goed ogende ‘Bobber’, maar ook een model dat zich perfect leent als basis voor een gave custombike. Op de Bike Shed in London of tijdens Wheels and Waves in Biarritz kon je bijvoorbeeld al zien hoe de Britten Dan Gold en Russ Brown een Rebel customizeden tot de supergave ‘Skully Rebel’. Nu zal er tijdens het eerste weekend van november 2018, op de Bigtwin Bikeshow in de Expo van Houten, het eindresultaat te bewonderen zijn van het Honda Benelux ‘Rebel Dreams’ custom project.

Project Rebel Dreams

De Honda CMX500 Rebel custom competitie is een wedstrijd tussen een Belgisch en een Nederlandse ombouw team. Beide teams hebben een gloednieuwe Rebel motor en een ombouwbudget van Honda ter beschikking gesteld gekregen. Bigtwin volgde de beide Rebel Dreams projecten met maandelijkse artikelen op de voet, zonder natuurlijk teveel vrij te geven.

De onthulling van beide complete custom bikes vindt plaats op vrijdagmiddag 2 november 2018 aanstaande, op de Bigtwin Bikeshow in Houten (rond 14:00 uur). Hier kan het grote publiek stemmen en de winnaar… mag zijn eigen custom Rebel als prijs mee naar huis nemen! De andere custom Rebel wordt door Honda geschonken aan de organisatie van ‘De Warmste Week’ in België, die de motor zal veilen voor het goede doel.

Ook het publiek dat zijn stem komt uitbrengen maakt kans op mooie prijzen. Zo valt er een maand lang Rebel rijden te winnen.

Haal de Rebel in jezelf naar boven, kom ons bezoeken en breng je stem uit!

(Online stemmen kan ook. Houd daarvoor vanaf vrijdagmiddag de speciale Facebookpagina in de gaten en bekijk de website voor het wedstrijdreglement)