Honda presenteert de MY2023-modellen van de CB650R & CBR650R.

Sinds hun introductie in 2019 zijn Honda’s CB650R Neo Sports Café middenklasser en zijn broer, de CBR650R, populair in het Europese motorlandschap dankzij hun naadloze combinatie van opwindende viercilindermotorprestaties, lichte, verfijnde handling, een uitgebreide specificatielijst (inclusief 41 mm Showa Separate Function Big Piston USD-voorvork, HSTC, assist/slipper clutch en LCD-display) en onderscheidende, opvallende looks.

CB650R

De CB650R was Honda’s bestverkochte motorfiets in 2021 en staat op de tweede plaats na de Africa Twin in de verkoopgrafiek van 2022. Voor MY23 zal de Neo Sports Café middenklasser, die nog steeds verkrijgbaar is in Candy Chromosphere Red en Matt Jeans Blue Metallic, in twee geheel nieuwe kleuren op de markt komen: Matt Dim Grey Metallic en Matt Gunpowder Black Metallic. Die laatste maakt de ‘stealth’-look maximaal, met volledig zwarte details, inclusief nokkenasdeksel, carterdeksel, vorkpoten, zijpanelen, hendels en voetsteunen.

De CBR650R profiteert ook van een opfrisbeurt voor MY23, wat de hebberigheid van de best verkochte sportmotor in Europa in 2021 nog meer benadrukt. Nog steeds verkrijgbaar in zowel Grand Prix Red als Matt Gunpowder Black Metallic, krijgen beide kleuren voor MY23 nieuwe zwarte carterdeksels en nokkenasdeksels. covers, evenals opvallende bijgewerkte graphics.

Het Matt Gunpowder Black Metallic-kleurenschema heeft nieuwe blauwe highlights op de benzinetank en kont, en een nieuwe rode monoshock. De Grand Prix Red wordt geleverd met een nieuw zwart voorspatbord en belly pan met een gewaagd rood Honda-logo dat combineert met de nieuwe rode monoshock.

www.honda.nlwww.honda.be