Italjet zal binnenkort haar debuut maken in Thailand met de nieuwe Dragster 300, het nieuwste model van de Dragster-familie. Net als de Dragster 125/200 onderscheidt het zich door exclusieve technische oplossingen, te beginnen met het iconische lichte traliewerkframe en de innovatieve enkelzijdige voorwielophanging.

Dankzij een overeenkomst met Maverix Group, een distributeur en importeur van internationale merken, zal de Dragster 300 worden verspreidt door een netwerk dat aanvankelijk bestaat uit 9 Thaise dealers en zal worden ondersteund door acht servicecentra verspreid over het land.

Italjet prijslijst

Klanten krijgen de kans om de Dragster 300 in vier verschillende kleuren aan te schaffen: Wit/Rood met een rood frame, Zwart met een rood frame, Wit/Geel fluorescerend met een geel fluorescerend frame, of kiezen voor de Dragster 300 Malossi-versie, die het sportieve karakter van het voertuig het beste tot uiting brengt en beschikt over race-graphics.

“We zijn trots om de Thaise markt te betreden met een ervaren distributeur zoals Maverix Group en met een voertuig, de Dragster 300, dat, hoewel het pas enkele weken in productie is, ons nu al grote tevredenheid schenkt,” aldus Massimo Tartarini, President en CEO van Italjet. “Met deze nieuwe samenwerking versterken we verder onze groei in Azië, waarbij we een innovatief en onconventioneel Italiaans ontwerp promoten.”

In Thailand heeft Italjet het plan om 1.000 eenheden van de Dragster 300 per jaar te verkopen.