Per juni 2023 is JEEGEE Motors BV lid van RAI Vereniging sectie Motoren. Het bedrijf is al jaren actief als importeur van motorfietsen en onderdelen. Polaris Inc. is een belangrijke partner voor de importeur, waarmee al ruim tien jaar de merken Polaris Off Road Vehicles en Indian Motorcycle deel uitmaken van de activiteiten. Sinds begin 2023 behoort ook het jonge Chinese Talaria (elektrische off road motoren) tot de stal van het familiebedrijf in Alphen aan den Rijn. JEEGEE Motors BV voert ook Kawasaki motoren en onderdelen voor tuin- en parkmachines.

Viktor en Milko van Leeuwen zijn broers en eigenaar van JEEGEE Motors BV. Aldus Viktor: “Wij zijn al decennia actief in de motorwereld. Met de snelle groei in populariteit van Indian Motorcycle en de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit vonden Milko en ik de tijd rijp om een lidmaatschap aan te gaan van de RAI Vereniging. De tijden veranderen snel, waarbij motoren een belangrijke rol kunnen spelen in de mobiliteit. Als motorindustrie moeten we met z’n allen alert blijven om een rol van betekenis te blijven spelen.”

Martijn van Eikenhorst, Manager RAI Vereniging sectie Motoren heet JEEGEE Motors BV meer dan welkom. “We kunnen wel stellen dat we de importeurs in Nederland breed vertegenwoordigen. We zien in de mobiliteitsvraagstukken steeds meer een rol voor de motor weggelegd. Denk daarbij aan het toegankelijk houden van de steden, file, rekeningrijden en de toegang tot betaalbare individuele mobiliteit. In al die discussies speelt de motorfiets een steeds belangrijkere rol. Ook de zakelijke markt ontdekt langzaam de voordelen. Vanuit de samenwerking met alle importeurs in Nederland zijn we in staat om onze stem goed te laten horen.”