Onze voormalige hoofdredacteur Jurgen van Son is inmiddels bij BW Import aan de slag gegaan als nieuwe Brand Manager. Jurgen volgt hiermee Thomas Vanoutryve op die we door de jaren heen hebben leren kennen in zijn tijd bij D’Ieteren Sport en later bij Moteo in België.

BW Import stuurde ons het volgende persbericht op:

Zoals elke onderneming is ook BW Import, de distributeur van onder andere CFMOTO, VOGE, Orcal en Changjiang sidecars, constant in beweging. Zo heeft Thomas Vanoutryve beslist om eind deze maand het bedrijf te verlaten. Thomas werd in 2020, nadat hij gedurende enkele jaren bij D’Ieteren Sport en daarna bij Moteo de marketing-activiteiten beheerde, aangetrokken om de Chinese merken CFMOTO en VOGE mee op de kaart te zetten. Zeker CFMOTO is intussen zijn plaats aan het veroveren tussen de gevestigde merken.

Jurgen van Son is intussen al gestart en zal als Brand Manager de merken van BW Import ondersteunen. Jurgen van Son is geen onbekende in de motorsector. Hij heeft het (motor)hart op de juiste plaats en combineert een (after)sales-achtergrond met de nodige marketing-ervaring. Dit laatste zelfs aan beide kanten van het spectrum, want als hoofdredacteur van Scooter&Bikexpress heeft hij zelf mogen ondervinden wat zo’n marketeer nu eigenlijk allemaal uitspookt.