Milieuzone voor scooters – en bromfietsen, laat het niet zomaar gebeuren! Geef je inspraakreactie op de voorgestelde milieuzone, dit kan tot en met 21 maart 2016 via scooterbelang.nl

LET OP! Als je een scooter hebt ouder dan 2011 en je bent geen inwoner van Amsterdam met een stadspas en een 4 takt jonger dan 2009… ben je niet meer welkom in heel Amsterdam met je scooter vanaf 2018.

Onderstaand een 9 tal argumenten die voor u kunnen gelden:
– Door de invoering word ik op kosten gejaagd (aanschaf van een nieuwe of jong gebruikte scooter of auto)
– Ik ben het zat om door de politici van Amsterdam als paria te worden behandeld. Eerst van het fietspad af en een helm op en nu dit weer.
– Mijn bewegingsvrijheid wordt door de maatregel beperkt, ik kan niet zomaar het centrum in of door rijden.
– De PvdA, SP en D66 laten mij stikken. Aangezien ik een laag inkomen heb rij ik scooter en/of ik bewust de stad mijd met de auto vanwege de drukte en de kosten.
– Ik werk onregelmatig en kan met het OV niet op mijn werk komen.
– Ik moet kilometers omrijden naar mijn werk als ik niet meer door Amsterdam heen kan.
– Ik verkoop mijn scooter en stap weer in de auto, daarmee worden de files langer in de stad, en is het milieueffect nihil!
– Ik ben ondernemer en bezorg met scooters.
– Ik bezoek afspraken op de scooter in en om Amsterdam.

Laat duidelijk weten waarom u het niet eens bent met de voorgestelde milieuzone voor snor- en bromfietsen!

2018 klinkt ver weg maar kom nu in actie tegen de milieuzone voor het te laat is!

Klik hier om uw reactie te geven!

Scooterbelang roept u ook op om naast het reageren zoveel mogelijk mensen het inspraakformulier in te laten vullen. Om meer mensen te bereiken kunt u op de website van Scooterbelang een thuisposter downloaden. Print deze uit en hang deze op uw deur, raam of iedere andere goed zichtbare plek! De poster kunt u hier vinden: scooterbelang.nl