Een unieke speciale editie viert haar wereldpremière op de Intermot in Keulen


Keulen, 02.10.2018 
– Lambretta beval reeds in de jaren ’50 de banden van de eveneens in Milaan gevestigde bandenfabrikant Pirelli aan. Het werd al snel duidelijk dat Pirelli ook bij de ontwikkeling van de nieuwe Lambretta die in 2017 haar sensationele wereldpremière vierde, opnieuw de eerste keuze voor banden zou zijn. Daarom worden alle Lambretta-scooters die in Europa worden verkocht, bij levering voorzien van Pirelli-banden.

Op de Intermot 2018 in Keulen vieren de twee traditionele Italiaanse merken hun hernieuwde samenwerking met een exclusieve speciale editie, de Lambretta V 125 Special Pirelli Edition, wereldwijd beperkt tot slechts 999 stuks. Sportief gaat hier gepaard met pure elegantie. De rode Pirelli-accenten vormen een tegenwicht voor de discrete matgrijs-zwarte lakafwerking. Net als de Lambretta-scooters uit de jaren ’50 en ’60 is de Pirelli Edition alleen verkrijgbaar in de “Fix Fender”-versie met vaste spatborden vooraan.

Typisch voor Lambretta is ook de stalen carrosserie met buisframe. De technologie is echter modern met een injectiemotor, LCD-display, LED-technologie en USB-lader. Een ruim helmcompartiment en een geïntegreerd handschoenenkastje bieden voldoende opbergruimte.

De Lambretta V 125 Special Pirelli Edition is nu verkrijgbaar voor EUR 3.499,-.

Bron: www.lambretta.com