Op het fraaie en zonnige Corsica presenteerde SIMA hun nieuwe en vernieuwde MASH modellen.

Modellen die voldoen aan de Euro4 norm en dat wil zeggen dat de 125cc motorfietsen nu voorzien zijn van elektronische brandstofinjectie en een gecombineerd remsysteem. De 250cc modellen hebben nu ook brandstofinjectie en deze zijn tevens voorzien van ABS. Het ABS heeft ook zijn intrede gedaan bij de 400cc modellen (uitschakelbaar), deze waren trouwens al voorzien van injectie maar hebben nu ook het Euro4 DELPHI brandstofinjectiesysteem.

Fifty 50
Geheel nieuw is de 50cc Fifty schakelbrommer. Deze klassieke schakelbromfiets is voorzien van een in eigen huis ontwikkelde 1-cilinder 4-taktmotor die twee keer zoveel vermogen levert dan de concurrentie. Met een begrensde snelheid van 45km/h is dit vermogen goed voor een zeer vlotte acceleratie. De Fifty wordt leverbaar in het rood en matzwart vanaf oktober 2016. Tevens zullen de fraaie accessoires van de 125cc modellen ook leverbaar zijn voor de Fifty 50.
Adviesverkoopprijs NL €1.795,- en in BE €1.795,-

Black Seven 125
Een nieuw 125cc model is de Black Seven. De klassieke combinatie van zwart en goud keert weer terug in dit nieuwe model. Zijn grote tank geeft hem meer body en aan de achterzijde valt het platte zadel op met het kleine LED achterlicht. De motor is voorzien een DELPHI elektronische brandstofinjectie en een gecombineerd remsysteem. Bij het bedienen van de achterrem gaat 70% van de remkracht naar voren en de resterende 30% naar de achterrem. Leverbaar vanaf half oktober.
Adviesverkoopprijs NL €2.895,- en in BE €2.595,-

Two Fifty
De nieuwe Two Fifty heeft naast een ruiger uiterlijk ook nu de beschikking over de elektronische brandstofinjectie van DELPHI en de voorrem is voorzien van een Bosch ABS systeem. Zijn ruige uiterlijk wordt mede mogelijk gemaakt door de dikke grof profiel banden, plat zadel en korte spatborden. Met zijn zadelhoogte van slechts 780mm en een gewicht van 130kg is de Two Fifty geschikt voor iedereen. De Two Fifty zal leverbaar zijn eind oktober en de kleuren zwart en oranje.
Adviesverkoopprijs NL €3.995,- en in BE €3.595,-

TT40 Café Racer
Het paradepaardje van MASH, de TT40 Café Racer. Geheel in eigen huis ontwikkeld en met de TT40 haalt MASH het verleden weer terug naar het heden. De klassieke race look wordt gecombineerd met een 397cc 1-cilinder 4-taktmotor die voorzien is van een elektronische brandstofinjectie. Afremmen doet de classic met een 320mm voorremschijf, een 240mm remschijf aan de achterzijde en deze zijn beide voorzien van een uitschakelbaar ABS. Leverbaar in het rood, zwart en zilver.
Adviesverkoopprijs NL €5.995,- en in BE €5.495,-

Naast de geheel nieuwe modellen zijn er ook veranderingen bij de bestaande modellen. De Seventy Five en Café Racer 125cc hebben vanaf nu ook het DELPHI brandstofinjectie systeem en remmen met een gecombineerd remsysteem. Verder is de Seventy Five voorzien van banden met een nieuw profiel en is de kleur Irish Green nieuw in het programma. Deze kleur is leverbaar vanaf januari 2017.
De adviesverkoopprijs van de nieuwe Seventy Five is in NL €2.895,- en in BE €2.595,-
De 400cc Five Hundred heeft een nieuw Euro4 brandstofinjectiesysteem en een uitschakelbaar antiblokkeersysteem op het voorwiel. Tevens zijn de kleuren aangepast voor de klassieke Five Hundred. Leverbaar vanaf oktober in het groen en bruin.
De adviesverkoopprijs van de Five Hundred NL €5.295,- en in BE €4.595,-
De 400cc Scrambler heeft net als de Five Hundred de vernieuwde Euro4 brandstofinjectie en is ook uitgerust met het uitschakelbare ABS op het voorwiel.
De adviesverkoopprijs van de Scrambler 400 NL €5.795,- en in BE €4.995,-