Mash presenteert met trots zijn nieuwste motorscooter: de Mash Belena. Deze uitgesproken moderne, motorscooter biedt een uitzonderlijke rijervaring die prestaties en comfort combineert.

In navolging van de nieuwe 50cc-scooter line-up van Mash, komen er nu dus ook twee nieuwe motorscooters richting ons land. De Mash Belena is leverbaar in twee versies 125cc en 300cc. De 125cc is er in de kleuren grijs en zwart, de 300cc versie is te verkrijgen in het zwart. De Mash Belena is een voor de hand liggende keuze voor mensen die met regelmaat woon- werkverkeer rijden en op zoek zijn naar een combinatie van stijl en gebruiksvriendelijkheid, allemaal tegen een aantrekkelijke prijs.

De naam ‘Belena’ is een levendige eerbetoon aan de stad Beaune, de geboorteplaats van het merk Mash, waar elk model met passie wordt ontworpen.

Geïntegreerde Bluetooth-radiofunctionaliteit

Aangedreven door een 125cc of 300cc motor, biedt de nieuwe motorscooter sportieve prestaties en garandeert een soepele, plezierige rit, of het nu in binnen de bebouwde kom is of daarbuiten.

De Mash Belena maakt echt een verschil met zijn geïntegreerde Bluetooth-radiofunctionaliteit. Muziekliefhebbers kunnen genieten van hun favoriete radiostation of afspeellijst tijdens het cruisen. Deze innovatie toont Mash’s voortdurende toewijding aan het aanbieden van functies die voldoen aan de behoeften en verlangens van zijn gebruikers.

“De Mash Belena belichaamt onze visie op de toekomst van mobiliteit. We hebben deze scooter ontworpen om een moderne, comfortabele en toegankelijke rijervaring voor iedereen te bieden,” zegt Jean-Michel Paquient, algemeen directeur van SIMA en Mash Motorcycles.

Prijzen

De Mash Belena zal beschikbaar zijn tegen een aantrekkelijke prijs, beginnend bij €3.999,- (BE €3.599,-) voor de 125cc versie en €4.999,- (BE €4.599,-) voor de 300cc versie.

Met zijn avant-garde design, geavanceerde technische kenmerken en competitieve prijs, is de Mash Belena een voor de hand liggende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle transportoplossing.

De Mash Belena zal beschikbaar zijn bij geautoriseerde Mash-dealers vanaf augustus 2023.

Sinds april 2023, hebben alle nieuwe voertuigen die verkocht worden via het Mash Motorcycles netwerk een fabrieksgarantie van 3 jaar, die onderdelen, arbeid en onbeperkte kilometers dekt. Mits alle onderhoudsvoorwaarden worden gerespecteerd.

Kijk voor meer informatie op www.mash-motors.nl