Na het geweldige succes van de eerste edities – een tocht over de prachtige wegen van Sardinië, door de Dolomieten in Trentino en in Toscane – wordt de Moto Guzzi Experience in 2019 nog groter en beter. Het nieuwe programma beslaat negen maanden en gaat in maart 2019 van start, met nieuwe bestemmingen, ditmaal ook buiten de grenzen van Italië.

De Moto Guzzi Experience, voor het eerst georganiseerd in het najaar van 2017, is een verrassend avontuur op het zadel van een Moto Guzzi. Een authentieke ervaring voor alle motorrijders die ervan houden om on the road te zijn, de natuur te verkennen, een regio te ontdekken en vriendschap te sluiten met andere rijders.

Een belangrijke verandering in de Moto Guzzi Experience 2019 is het aantal verschillende categorieën en de wisselende duur van de tochten. Er zijn diverse mogelijkheden, van kortere trips van 4 dagen en excursies van een week, tot meer avontuurlijke ervaringen van zelfs tien dagen op een Moto Guzzi.

Het speciale all inclusive format – een van de geheimen achter het succes van de Moto Guzzi Experience – kan ook worden geboekt: het tourpakket omvat volpension met lunches onderweg en diners op zorgvuldig gekozen locaties, gebruik van de motoren, brandstof en alle hulp waar nodig tijdens de trip.

Tijdens elke fase van de Moto Guzzi Experience kunnen deelnemers kennismaken met de volledige collectie Moto Guzzi-modellen: de bestseller V7 III in de diverse versies, de gerenoveerde V9 met zijn authentieke eigen karakter en dubbele ziel, de opstandige Audace, muscle bike met ongekend krachtige prestaties; de luxueuze Eldorado, weelderig en technologisch geavanceerd; het paradepaardje California Touring, die zijn gelijke niet kent wat comfort en klasse betreft; de sterke MGX-21, het werkpaard uit Mandello en Moto Guzzi’s hi-tech non-conformist. Naast deze modellen sluit de langverwachte Moto Guzzi V85 TT zich in 2019 aan bij de club.

De Moto Guzzi Experience is niet alleen bedoeld voor de trouwe Guzzi-fans die deel uitmaken van The Clan – de officiële Moto Guzzi-community die leden exclusieve voordelen biedt en kortgeleden het 30.000ste lid heeft verwelkomd. Elke motorrijder die de wereld van de Adelaar uit Mandello wil verkennen is welkom om deel te nemen. Reservering voor de Moto Guzzi Experience 2019 is mogelijk tijdens de internationale motorbeurs EICMA 2018, van 8 – 11 november in het Fiera Milano-Rho. Bezoekers van de Moto Guzzi-stand (Paviljoen 9) krijgen daar verdere informatie. Deze informatie is ook te vinden op de website van Moto Guzzi www.motoguzzi.com) en op de website van The Clan: theclan.motoguzzi.com.

Ga voor meer informatie en inschrijvingen naar: motoguzzi@motoguzziexperience.com