Sinds 1970 maakt BAYARD kwaliteitshelmen voor de motorrijder. Sterk punt is de hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. De jaren lange samenwerking met de MotoPort organisatie is dan ook het bewijs van de betrouwbaarheid en continue kwaliteit van de Bayard helmen.

Het nieuwste resultaat van deze unieke samenwerking is nu te bewonderen bij de MotoPort winkels en op MotoPort.nl. Een nieuwe integraalhelm met ingebouwd zonnevizier voor een prijs vanaf € 129,-: de BAYARD SP-57 S serie. Deze is leverbaar in 3 designs: een matzwarte versie, een matzwart/gele Split Mind cartoon Braap graphic en een gelakte, sportieve Galaxy uitvoering in twee sportieve kleurcombinaties. De SP-57 S is een sterke polycarbonaat integraalhelm, met uiteraard een ingebouwd zonnevizier, een uitneembare, huidvriendelijke binnenvoering en goed te bedienen ventilatiesysteem. Uiteraard ECE 22/05 gekeurd en standaard geleverd met een helder, anti-kras vizier met PINLOCK® anti-condens voorbereiding.

Dit alles is leverbaar in de maten XS-XXL. Naast het standaard heldere vizier is er ook een donker vizier verkrijgbaar. Het los verkrijgbare Pinlock vizier is een DKS 002. Tot slot ; de helm is uitermate geschikt om een Bluetooth headset van o.a. Cardo of Sena te monteren.

Bekijk de gehele BAYARD collectie op www.bayard.nl of bezoek een van de vestigingen van MotoPort voor een persoonlijk advies.