Bij MotoMondo weten ze wat gasgeven is. Afgelopen jaar verkreeg de motorfiets importeur niet alleen het importeurschap van het Spaanse merk RIEJU maar stak het ook met Mash het Kanaal over naar de UK en Ierland, kregen ze volledige zeggenschap over Mash Duitsland en namen ze en passant ook Oostenrijk erbij voor het Franse retro motorfietsmerk.

MotoMondo Motorcycle Care Products

Met inmiddels 5 merken actief in 7 landen en ook in eigen land timmeren ze aardig aan de weg. Niet alleen met de motorfietsmerken Mash, Royal Enfield, Hyosung, RIEJU en MV Agusta maar men is inmiddels ook aan het bouwen aan het merk MotoMondo zelf. Het eerste wapenfeit is de lancering van MotoMondo Motorcycle Care Products. De eerste MotoMondo producten die op de markt komen zijn Fuel Additives te weten, een Fuel System Cleaner, Stabiliser & Conditioner en een Injector Cleaner.

MotoMondo

Noemie Donk

Zeker in deze tijd van onzekerheid over het wel en wee van E10 zorgen de additives er voor dat het complete brandstofsysteem blijft functioneren en de brandstof niet verouderd. Naast de additives lanceert MotoMondo ook binnenkort een range van kettingsprays. Om deze nieuwe lijn te promoten wordt bij alle nieuwe motorfietsen en bromfietsen, vanaf 31 maart, een handige spuitflacon MotoMondo kettingspray geleverd. Om MotoMondo nog meer op de kaart te zetten en de MotoMondo Motorcycle Care producten te promoten heeft MotoMondo besloten om het jonge racetalent Noemie Donk te sponsoren.

MotoMondo

In de voetsporen van Rossi

Deze 11 jarige IJsselsteinse, ja een jonge dame, heeft de ambitie om net zo snel als motorheld Rossi te worden en is ze is geselecteerd voor het Molenaar NSF100 Championship, een kampioenschap die jongens en meisjes van 9 tot en met 13 jaar de kans om op een laagdrempelige, professionele manier te motorracen biedt. Het is voor het eerst sinds jaren dat er weer een meisje in de race is voor deze cup. ”Als ik een opmerking krijg van jongens dat ik aan een ‘jongenssport’ doe, dan krijg ik nog meer motivatie om ze allemaal in te halen.” Onder begeleiding van een KNMV MT trainer wordt er aandacht besteed aan alle facetten van de motorsport: van techniek tot voeding en van conditie tot mentale kracht. En dat alles in een gezellige sfeer waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en waar discipline belangrijk is. Dat het Molenaar NSF 100 Championship inmiddels zijn vruchten afwerpt en talenten aflevert aan (inter)nationale competities blijkt wel uit de volgende namen, Scott Deroue, Livio Loi en Bo Bendsneyder. Niet de minste en als het aan Noemie ligt staat ze over een tijdje ook tussen deze grote namen.

MotoMondo

Trots

Eigenaar van MotoMondo, Jan Ykema, is zeer trots op dat Noemie onder de MotoMondo vlag aan het Molenaar NSF 100 Championship gaat deelnemen. Hou in ieder geval Noemie en de MotoMondo Motorcycle Care products in de gaten. Daar gaan we snel zeker meer van horen!


Ook dit jaar is de Molenaar NSF100 Cup weer te volgen in Scooter&Bikexpres magazine. De eerste race staat (onder voorbehoud) gepland voor zondag 9 mei op de Junior Track in Assen.