Het bekende Koreaanse merk Hyosung, geïmporteerd door SIMA en gedistribueerd door MotoMondo in de Benelux, onthult met trots de nieuwe versies van zijn iconische Bobber – de Bobber GV125S-EVO en de Bobber GV300S-EVO.

Deze nieuwe Bobbers zetten de merktraditie voort op het gebied van innovatie en unieke, tijdloze designs. Dankzij opmerkelijke verbeteringen bieden deze nieuwe Bobbers een excellente rijervaring voor zowel een beginnende, als een ervaren bestuurder. Hyosung Bobbers hebben hun gevarieerde doelgroep gevonden door een combinatie van vintage looks, moderne features en prestaties, tegen een aantrekkelijke prijs.

Sinds de oprichting heeft Hyosung zich gevestigd als een toonaangevende naam op het gebied van Koreaanse motorfietsen, waarbij het merk de normen voor kwaliteit en innovatie continu verder heeft weten te ontwikkelen. De GV125S-EVO en GV300S-EVO Bobber zetten de traditie voort met nieuwe, moderne updates. Deze twee nieuwe 125cc- en 300cc modellen zijn het resultaat van een passie voor techniek en het continu streven naar perfectie door de ingenieurs van Hyosung.

GV125S-EVO en GV300S-EVO: de evolutie van de iconische GV Bobber

De verbeterde GV125S-EVO Bobber en GV300S-EVO Bobber bieden een groot aantal innovatieve functies die de rijervaring voor motorrijders zullen verbeteren.
Upside down voorvork: De upside down voorvork ziet er niet alleen goed uit maar verbeterd ook het rijgedrag van de motor en zorgt voor een soepele rit, ongeacht het terrein.
LED-verlichting: De nieuwe LED-koplampen, -richtingaanwijzers en -achterlichten zorgen voor optimaal zicht, verbeteren de veiligheid en geven het klassieke uiterlijk van de Bobber een moderne twist.
ABS remmen: Omdat Hyosung veiligheid hoog in het vaandel heeft staan, is de nieuwe versie uitgerust met een state-of-the-art ABS remsysteem voor de 125cc. Dit zorgt voor optimale controle over de motor, onder alle omstandigheden.
Comfort en stijl: Het zadel is opnieuw ontworpen om optimaal comfort te bieden en tegelijkertijd de algehele esthetiek van de motor te verbeteren. Het nieuwe, eigentijdse ovale LCD-dashboard geeft alle essentiële informatie duidelijk weer.
Verfijnde details: De nieuwe stickers, opnieuw ontworpen zijdeksels, aluminium luchtfilterafdekking en aluminium voorspatbordsteun laten de aandacht voor detail zien die het unieke karakter van de Bobber versterkt.
Prijs: NL € 5.899, – rijklaar Incl. onvermijdbare kosten
Prijs: B € 4.899,- Excl. € 200,- afleverkosten

Beschikbaarheid:

De nieuwe Hyosung GV125S-EVO en GV300S-EVO is vanaf heden leverbaar en te bestellen bij erkende Hyosung dealers.

www.hyosung-motors.nl