Beperkte oplage, onbeperkte prestaties. Transformeer de SR/F tot racemachine dankzij deze unieke en limited edition onderdelen- en accessoirekit vergezeld van een certificaat van authenticiteit. Het Quickstrike-pakket, geïnspireerd door de racewereld.

Zero Motorcycles, wereldleider op het vlak van elektrische motoren en aandrijvingen, lanceert vandaag het Quickstrike-pakket in uiterst beperkte oplage voor het SR/F-model. Het Amerikaanse merk distribueert wereldwijd slechts 100 van deze genummerde kits. Met door de racewereld geïnspireerde componenten en onderdelen legt dit Quickstrike-pakket de lat nog hoger wat betreft de esthetiek van dit topmodel.

“Toen Zero de transformatieve SR/F lanceerde, zorgde dat voor een shift in de markt.”, zegt Chris Metcalfe, onderdirecteur marketing van Zero Motorcycles. “Eén enkele motorfiets die een volledige categorie van de Powersports weet te valoriseren, dat betekent iets. En dus wilden we een aangepast, uniek pakket ontwikkelen dat net zo speciaal is als de motorfiets waarvoor het is gemaakt.”
De inspiratie voor deze bijzondere lancering kwam er tijdens de Pikes Peak International Hill Climb in 2019, waar het door de fabriek ondersteunde Zero-team uitzonderlijke prestaties wist op te tekenen. Het Quickstrike-pakket bestaat uit geanodiseerde remhendelkappen en stuureindes, getinte LED-richtingaanwijzers voor- en achteraan, koolstofvezel voor- en achterspatbord, bobbins voor een paddockstandaard achteraan, een zwart aluminium windscherm, speciale spiegels, een unieke Quickstrike motorhoes en een limited edition Quickstrike tankbadge en Quickstrike pin. Elk van de honderd pakketten is vergezeld van een gesigneerd en genummerd certificaat van authenticiteit.
Het volledige pakket is enkel bestemd voor de Zero SR/F. Alle onderdelen behalve de spiegels en het windscherm zijn echter ook geschikt voor montage op de Zero SR/S.

De verkoopsprijs van het Quickstrike-pakket bedraagt €1.249. Het pakket is vanaf nu te bestellen via alle dealers van Zero Motorcycles wereldwijd.

www.zeromotorcycles.com