Vanaf 1 januari 2020 zijn de populaire producten van het Duitse SW-MOTECH verkrijgbaar zijn via alle Parts Europe-dealers. Deze samenwerking moet beide bedrijven in staat stellen om hun bedrijf een grotere positie te geven op de Europese markt.

SW-MOTECH Managing Director Jürgen Swora: “Met Parts Europe hebben we een zeer efficiënte partner gevonden die onze producten snel en betrouwbaar aan dealers in heel Europa kan leveren. Ik ben erg verheugd dat we op deze manier de beschikbaarheid van onze producten aanzienlijk kunnen vergroten “.

Nieuwe oplossingen
Veel motorrijders genieten van langere tochten of vakantiereizen op hun motorfiets. Dat is de reden waarom hoogwaardige accessoires voor verschillende motorsegmenten een must-have zijn.
Door samen te werken met SW-MOTECH kan Parts Europe nieuwe oplossingen op het gebied van bagage, bescherming, veiligheid en andere producten en hoogwaardige accessoires van de Duitse fabrikant aan haar assortiment toevoegen.

Snelle levering
Dankzij het ultramoderne logistieke centrum op het hoofdkantoor in Wasserliesch profiteren de dealers van een hoge voorraadbeschikking en snelle levering. Steeds meer dealers zien Parts Europe als een betrouwbare partner die hen ondersteunt bij het succesvol runnen van hun eigen bedrijfsmodel.

www.partseurope.eu