Hightail Hair, toonaangevende leverancier van innovatieve haarbeschermingsoplossingen, is verheugd de samenwerking met Perier Motorsport aan te kondigen. Samen zullen zij ‘s werelds eerste op een helm gemonteerde haarbeschermer naar de Benelux brengen en motorsportliefhebbers met lang haar een revolutionair nieuw product bieden.

De gepatenteerde haarbeschermers van Hightail Hair zijn ontworpen om het haar te beschermen en klitvrij te houden tijdens het rijden met hoge snelheden. Het lichtgewicht ontwerp is gemakkelijk te bevestigen aan de meeste motorhelmen, en de elastische beschermende zak zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm voor elke haarlengte of –type.

“We zijn verheugd om samen te werken met Perier Motorsport om onze geavanceerde oplossing naar Nederland, België en Luxemburg te brengen”, zegt Jen Burch, oprichter en directeur van Hightail. “We geloven dat Hightail een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop rijders denken over haarbescherming, en we zijn enthousiast om dit in de regio aan te bieden.”

Perier Motorsport B.V., bekende leverancier van high end motorkleding, -helmen en -accessoires in de Benelux, is enthousiast om Hightail haarbeschermers toe te voegen aan haar productlijn.

“We zijn er trots op dat we de exclusieve distributeur zijn van Hightail’s revolutionaire haarbeschermers in Nederland, België en Luxemburg,” zegt Mack-John Perier, eigenaar van Perier Motorsport. “We geloven dat dit partnerschap ons in staat stelt een betere oplossing te bieden, met name voor vrouwelijke rijders, wat het snelst groeiende segment in onze markt is.”

De haarbeschermers van Hightail zijn verkrijgbaar bij verschillende dealers. Adviesverkoopprijs: € 59,95. Het overzicht van dealers is te vinden via Perier Motorsport.

Kijk voor meer informatie over Hightail haarproducten: eu.hightailhair.com

Voor meer informatie over de productlijn van Perier Motorsport: periermotorsport.nl