In tijden van extreme prijsverhogingen is een prijsverlaging altijd welkom en dat begrijpen ze bij Super Soco maar al te goed. Wie vanaf 1 april een CUx of CU koopt mag rekenen op een substantiële prijsverlaging, en nee, dit is geen grap!

De Super Soco SUx stond tot voor kort voor €2.799,- in de prijslijst, maar die prijs gaat vanaf 1 april naar €2.548,-, een prijsverlaging van maar liefst 251 keiharde euro’s. De CUmini kostte voorheen nog €1.899,- maar deze wordt verlaagd naar €1.598,-. Een korting van maar liefst €301,-

De Super Soco CUx – Jouw to-go scooter

Slim, intelligent en oogstrelend, wie wil dat niet? De CUx beschikt over deze drie ingrediënten. Daardoor is de CUx de bestverkochte elektrische scooter van dit moment. Deze geavanceerde e-scooter is uitgerust met de nieuwste technologieën waaronder een intelligente led-koplamp met sensor en extreem helder display dat overdag en in het donker perfect zichtbaar en af te lezen is.

De Super Soco CU – Compact en super praktisch

De Super Soco CU: een compacte eenpersoons elektrische scooter uit de Super Soco range. Dankzij het compacte formaat heb je weinig stallingsruimte nodig en neem je deze Super Soco eenvoudig mee als je bijvoorbeeld reist met een camper of boot. Samen met de prijsverlaging introduceert de fabrikant ook direct twee nieuwe kleuren voor de CU: blauw en oranje.

kijk voor meer info op vmotosoco.nl