Op zaterdag 17 juli 2021 verzamelen honderden brommers aan Départ in Kortrijk voor een uitdagende tocht door de Vlaamse Ardennen en Pays des Collines. En daarvoor komen nu nog enkele startnummers vrij!

Red Bull all the Way

Op zaterdag 17 juli 2021 slingeren honderden brommers van 50cc over de mooiste wegen van de Vlaamse Ardennen en Pays des Collines. Deze derde editie van Red Bull All The Way – met start en finish in Kortrijk – pronkt met een parcours van 154 kilometer, aangevuld met vier leuke uitdagingen en enkele fikse beklimmingen van legendarische hellingen als de Paterberg, de Oude Kwaremont, de Koppenberg en de Muur van Geraardsbergen. Op vrijdag 9 juli om 12 uur stipt kan je de laatste startnummers op de kop tikken via redbull.be/alltheway

Dat de wedstrijd zijn naam niet gestolen heeft, kunnen de deelnemers van de twee vorige edities ongetwijfeld beamen. In 2018 stonden er 200 enthousiastelingen aan de start, het jaar daarop waren dat er al 500. In 2020 registreerde Red Bull maar liefst 1000 startnummers, al stak Covid-19 daar een stokje voor. Die derde editie werd uiteindelijk uitgesteld naar zaterdag 17 juli 2021. De start en finish verhuisden bovendien van Oudenaarde naar Départ in Kortrijk. Wat de deelnemers mogen verwachten? Een dag vol fun en rock-‘n-roll, met een nieuw parcours, nieuwe uitdagingen en alle nodige maatregelen om alles veilig te laten verlopen.

Red Bull all the Way

Meer dan rijden alleen

Red Bull All The Way is niet enkel genieten van het landschap natuurlijk. Aan de start alle zeldzame oldtimers, vergeten classics en coole retromodellen checken is een uitdaging op zich. En dan moeten de echte challenges onderweg nog komen. Vorige jaren waren dat bijvoorbeeld een dragrace op een afgesloten stuk parcours, offroad je skills tonen en zonder motor de Muur van Geraardsvergen op knallen. De challenges van dit jaar kondigt Red Bull aan in de loop van volgende week.

Red Bull all the Way

Red Bull All The Way is een dag vol passie voor motorsport. Een dag voor mensen die urenlang sleutelen om hun brommer klaar te krijgen. Die onderdelen ruilen en anderen uit de nood helpen, ook onderweg. Die elk weekend afspreken met vrienden om hun spiksplinternieuwe Mash of stokoude Honda Camino van het landschap te laten genieten.

Praktisch

Red Bull All The Way
Zaterdag 17 juli 2021
Start en finish: Départ in Kortrijk
Meer info en inschrijven op redbull.be/alltheway

(Photocredits: Red Bull Content Pool )