Piaggio kondigt een nieuwe versie van de Piaggio 1 aan. De nieuwe versie van de scooter zorgt ervoor dat bestuurders nog sneller, veiliger en met maximaal rijgemak op bestemming komen.

De vernieuwde Piaggio 1 combineert de voordelen van de modernste elektrische scooters met de kwaliteit en betrouwbaarheid van Piaggio scooters.

De scooter ligt in lijn met de veiligheidsvoorwaarde van de scooterfabrikant, dankzij een stevig frame en een focus op rijgemak. Comfort en uitstekende wegligging, gepaard met moderne technologie, zoals een digitaal dashboard in kleur, volledig in LED-verlichting en een sleutelloossysteem, zorgen naast een mooi design, ook voor ultiem comfort tijdens ritten. De Piaggio 1 is daarnaast ook de enige e-scooter in zijn klasse met een grote opbergruimte onder het zadel waarin een helm past

Elektromotor met meer vermogen

De elektromotor in het achterwiel van de Piaggio 1 levert nu nog meer vermogen en trekkracht op heuvels, waardoor ritten, zeker in druk stadsverkeer waar je vaak moet stoppen en optrekken, sneller en gemakkelijker verlopen.

De bromfietsversie, met een maximale snelheid van 45 km/u, heeft nu bijna twee keer zoveel vermogen met een piekvermogen van 2,2 kW. Hierdoor is een toename van 14 procent in acceleratie, ofwel versnelling, te zien.

De accu bevindt zich onder het zadel, kan gemakkelijk en snel worden verwijderd en is draagbaar zodat deze gemakkelijk thuis of op kantoor opgeladen kan worden. 

Zes verschillende kleuren

De Piaggio 1 is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De donkere kleuren, Forever Grey, Forever White en Forever Black, hebben een strak design, terwijl de drie tweekleurige uitvoeringen, Sunshine MixArctic Mix en het nieuwe Flame Mix, een jeugdige frisse uitstraling hebben.