De scherp sturende Suzuki GSX-S750A wordt nog sportiever. Per direct is er een nieuwe speciale editie van de stijlvolle naked bike: de Suzuki GSX-S750A MotoGP Edition.

Twee versies

Volledig in de kleuren van de Suzuki GSX-RR, de motorfiets waarop coureur Álex Rins recent nog de MotoGP van de Verenigde Staten won, is de Suzuki GSX-S750A MotoGP Edition de nieuwe topuitvoering van de populaire motorfiets. Hij is verkrijgbaar in twee versies. De standaardversie beschikt over een maximumvermogen van 84 kW (114 pk) bij 10.500 toeren. Daarnaast is de GSX-S750A MotoGP Edition er met 35 kW (48 pk), waarmee hij ook te rijden is met een A2-rijbewijs.

Naar de MotoGP als VIP

Tijdelijk brengt de MotoGP Edition elke koper ook héél dicht bij de actie en het spektakel van de MotoGP. Wie tot en met 20 juni een Suzuki GSX-S750A MotoGP Edition koopt, krijgt een VIP-arrangement voor twee personen voor de MotoGP-race op 30 juni op het TT-circuit in Assen. Elke koper krijgt een exclusieve blik achter de schermen bij Team SUZUKI ECSTAR en kan Álex Rins en Joan Mir in actie zien komen als echte VIP vanuit Suzuki VIP-box op Assen.

Specificaties

Standaard is elke GSX-S750A rijk uitgerust. Zo beschikt de motorfiets over een LCD-dashboard, een goudkleurig geanodiseerde Upside down-voorvork van KYB, waarvan de veervoorspanning instelbaar is en Nissin-vierzuigerremklauwen vóór. Uiteraard beschikt de GSX-S750A ook over geavanceerde assistentiesystemen. waaronder tractiecontrole met drie instellingen, ABS, Easy Start System en Low RPM Assist.

Accessoires

Om de MotoGP Edition helemaal af te maken, is hij uit te rusten met het Street Xtreme-pakket, dat bestaat uit een geweldig klinkende Yoshimura EEC-uitlaat van koolstofvezel, een korte kentekenplaathouder, LED-richtingaanwijzers en een frame slider set. Los zijn deze onderdelen te bestellen voor een prijs van € 1.339,-, maar in het Street Xtreme-pakket kosten ze in totaal € 999,-. Ook is er een speciale bijpassende helm in de kleuren van Team SUZUKI ECSTAR leverbaar. Deze is verkrijgbaar via de Suzuki-dealer.

Prijs

De Suzuki GSX-S750A MotoGP Edition is per direct leverbaar voor dezelfde vanafprijs als de standaard GSX-S750A: €9.099,-. Deze prijs geldt zowel voor de standaardversie als de 35 kW-variant. Wie de speciale editie vóór 20 juni koopt, is automatisch ook VIP-gast tijdens de MotoGP-race op Assen.

www.suzuki.nl