Kando is een Japans woord dat het gevoel van diepe tevredenheid en opwinding uitdrukt dat je krijgt als je iets van uitzonderlijke waarde, kwaliteit en prestaties ontvangt. En dat is precies waarom Yamaha zijn nieuwe zomeractie de Kando Weeks noemt.

Tijdens de Kando Weeks krijg je namelijk uitzonderlijk veel inruilvoordeel en meer op heel veel Yamaha-modellen! De Kando Weeks duren van 15 augustus t/m 30 september, dus je kunt dit zomerseizoen nog volop genieten van jouw gloednieuwe Yamaha.

Meer motorinhoud, meer inruilvoordeel

Ruil je gedurende de Kando Weeks jouw huidige motorfiets in voor een nieuwe Yamaha met een cilinderinhoud t/m 700 cc, dan ontvang je maar liefst € 750,- extra inruilvoordeel. Dat maakt modellen als de Tracer 7, XSR700 en R7 nog bereikbaarder dan ze nu al zijn. En het mooie is dat we deze en andere modellen, zoals de Ténéré 700 of TMAX ook in een 35 kW-uitvoering hebben, dus ook voor rijders met een A2-rijbewijs is er tijdens de Kando Weeks genoeg te kiezen.

Maar er is meer. Kies je namelijk voor een nieuwe MT-09 35kW of XSR900 35kW, dan bedraagt je extra inruilbonus € 1.000,-. Dit helpt je een heel eind extra op weg naar jouw nieuwe avontuur. En ga je voor de indrukwekkende Yamaha MT-10 of MT-10 SP dan is jouw extra inruilbonus een verbluffende € 1.500,- !

We hebben iets te vieren

Dit jaar bestaat de Yamaha R1 25 jaar. Daarom krijg je tijdens de Kando Weeks bij aanschaf van een nieuwe R1 GYTR nu tijdelijk ook € 1.000,- inruilvoordeel, exclusief bij jouw GYTR PRO SHOP. Doe er je voordeel mee!

Nu kun je zelf je eigen R1 GYTR racemotorfiets samenstellen door deze aan te passen met elementen uit het uitgebreide aanbod van optionele GYTR® onderdelen en met de hulp van racedeskundigen.

Welke wordt het?

Het Yamaha modellengamma is dit jaar completer en veelzijdiger dan ooit. Er zit dus altijd een motorfiets bij die jouw hart sneller laat kloppen. Zo is de Yamaha XSR700 een toegankelijke en handelbare motorfiets die prettig rijdt voor zowel nieuwe als ervaren rijders. De Yamaha Ténéré 700 World Raid is veelzijdig, wendbaar, een echte alleskunner en garandeert daarmee met puur motorplezier. De frisse en felle 689 cc CP2-motor met A&S-koppeling levert een koppelrijke acceleratie voor een sensationele rijervaring, zowel off-road als op de weg.

Is tijdloze stijl meer jouw ding, dan kies je voor de Yamaha XSR900 35kW. Maar laat je niet misleiden, want onder die 80’s sport-look schuilen serieuze high-performance technologie en top-of-the-line hedendaagse prestaties. Als jij tenslotte pure performance niet uit de weg gaat, dan is de Yamaha MT-10 jouw keuze. Het nieuwste van het nieuwste in motor- en chassistechnologie en het meest geavanceerde pakket elektronische rijhulpmiddelen van Yamaha ooit, maken dit het ultieme in koppel, vermogen, wendbaarheid en gevoel.

Je vindt meer info over de Kando Weeks, inclusief de voorwaarden en alle in aanmerking komende modellen op www.yamaha-kando-weeks.nl