Met de lancering van dé officiële Yamaha webshop in Nederland zet het merk een nieuwe stap in het verder versterken van haar band met rijders, fans en volgers. De Yamaha webshop biedt een breed scala aan motorkleding, merchandise, lifestyle kleding, koffers, tassen, watersportkleding en nog veel meer. Daarmee richt de webshop zich expliciet niet alleen op rijders, maar dankzij de veelzijdigheid en breedte van het aanbod op iedereen die het merk een warm hart toedraagt. En met de feestdagen voor de deur zijn de speciale Yamaha kerstballen, kerstverlichting en kindersleetjes een mooie oplossing voor als de Kerstman het even niet meer weet! De nieuwe Yamaha webshop is te vinden op www.yamaha-motor.shop

R-World Paddock Blue
Binnen de webshop vind je verschillende productlijnen en collecties, zowel voor mannen, vrouwen als kinderen. Yamaha’s Paddock Blue-collectie heeft een dynamische vormgeving en is gemaakt van hoogwaardige, sportieve materialen. De collectie weerspiegelt de pure racefilosofie van het merk. Paddock Blue is ontworpen om er in elke situatie goed uit te zien en is een must voor rijders, teams en fans die hun loyaliteit willen laten zien en een integraal onderdeel willen worden van de Yamaha Racing familie. Nieuw voor 2020 bevat de collectie onder andere een sportieve zonnebril, aluminium waterfles, laptopcovers en een unieke paddock/gaming chair (binnenkort verkrijgbaar).

Faster Sons
De Faster Sons collectie maakt een diepe buiging naar de new wave custom scene. De items zijn stoer, stijlvol en een tikkie rebels. Ze ademen de geur van olie en staal die je in garages en chopshops over de hele wereld vindt en die Yamaha als een van de eerste grote motorfabrikanten omarmd heeft. Nieuw in de collectie zijn een stoere goud/bruine vintage horloge, een klassieke Aviator zonnebril en een leren riem met koperkleurige buckle.

 

Verschillende collecties en productlijnen bedienen zowel rijders als fans

 

Ténéré – The Next Horizon
De onlangs gepresenteerde Yamaha Ténéré 700 wordt door pers en rijders geroemd om zijn compromisloze offroad-capaciteiten. Om die spirit kracht bij te zetten presenteert Yamaha een collectie van hoogwaardige, functionele adventure items, van slaapzak tot multitool en van een eenpersoons tent tot een portable espressomaker.

The Dark Side of Japan
Rijders en fans die zich meer thuis voelen in de rauwe, urban setting van de MT-lijn worden op hun wenken bediend met The Dark Side of Japan collectie. Deze collectie is donker, strak en stijlvol, en niet gemaakt voor tere zieltjes. Nieuwe items zijn onder andere een stijlvolle Secrid cardholder en een aviator zonnebril met zwart glas.

Lifestyle Luggage
Zowel op als naast je Yamaha reis je in stijl. De Yamaha Lifestyle Luggage collectie bestaat uit een serie doordachte, functionele bagage-oplossingen voor zowel op de motor als in het vliegtuig, van helmtassen tot rugzakken en van rolkoffers tot waterzakken voor op de motor.

 

Van helmtassen tot rugzakken en van rolkoffers tot waterzakken voor op de motor

 

Marine Gear
Behalve motorrijders en –fans komen ook liefhebbers van watersport op de Yamaha webshop aan hun trekken. De Marine Gear collectie heeft alles wat de watersporter zoekt, van polo’s tot wetsuits en van racebrillen tot reddingsvesten.

Klantenservice
Buiten de genoemde collecties zijn er uiteraard ook algemene Yamaha producten en kleding, en een Yamaha MX collectie te vinden. De webshop is overzichtelijk ingedeeld, waar je zowel kunt zoeken op collectie als op productcategorie. Zoals je van Yamaha mag verwachten is de klantenservice perfect voor elkaar. Bestelde producten mogen binnen 30 dagen na ontvangst kosteloos geretourneerd worden en de levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Wil je geen verzendkosten betalen, dan kun je jouw bestelling laten afleveren bij een officiële Yamaha-dealer bij jouw in de buurt. Betalen kan met creditcard of iDeal.

www.yamaha-motor.shop