Op MOTORbeurs Utrecht heeft Yamaha voor het eerst de nieuwe Tracer 700 aan het Nederlandse publiek getoond en de verkoopprijs bekendgemaakt. De Tracer 700 kreeg voor 2020 niet alleen een stoer nieuw uiterlijk, maar ook nieuwe, volledig instelbare voorvering, meer instellingsmogelijkheden voor de achtervering en een groter zadel voor meer kilometers in groot comfort. Het bredere stuur plaatst de rijder in een aanvalsklare rijhouding, terwijl de verbeterde aerodynamica zorgen voor betere wind- en regenbescherming. Het nieuwe windscherm is in hoogte verstelbaar. Om de Tracer 700 klaar te maken voor de nieuwe Euro5 emissienormen is de CP2-motor met crossplane-technologie getuned. De nieuwe Tracer 700 staat binnenkort bij officiële Yamaha-dealers voor de scherpe prijs van €9.999,- incl. BTW, BPM en onvermijdbare kosten (BE €8.599,-). Jouw dichtstbijzijnde Yamaha-dealer vindt je op http://www.yamaha-motor.eu/nl/nl.

Yamaha Tracer 700


Pers, publiek en professionals

Sinds zijn introductie is de Tracer 700 een verkooptopper binnen het Nederlandse Sport Touring segment. De machine combineert pure sportprestaties met comfort op de lange afstand. Door zijn veelzijdigheid, compacte bouw, stoere uiterlijk en voordelige prijsstelling is de Yamaha Tracer 700 niet alleen populair bij pers en publiek, maar ook bij professionals die voor hun werk het beste materiaal zoeken. Zo rijdt Politie Nederland sinds 2017 met de Tracer 700. Tot 2024 zullen er maar liefst 500 Yamaha Tracers 700 aan de Politie worden uitgeleverd.

Yamaha Tracer 700


Yamaha op MOTORbeurs Utrecht

MOTORbeurs Utrecht is het grootste motor-event van Nederland. Behalve stands van merken en motorclubs staan er dealers met occasions en vind je er alles van accessoires tot reizen. Er zijn stuntshows, bezoekers kunnen zelf proefrijden, er zijn demonstraties en nog veel meer. Zoals ieder jaar is Yamaha weer één van de smaakmakers op MOTORbeurs Utrecht, die van 20 t/m 23 februari gehouden wordt in de Jaarbeurs. Yamaha pakt groots uit. Op de grote en veelzijdige stand in hal 7 is heel veel te zien en beleven. Behalve alle nieuwe modellen is er een shop, een VR Race Experience en nog veel meer. Op vrijdag is de beurs open van 10.00 tot 21.00 uur, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Dagkaarten kosten EUR 14,00, Avondkaarten EUR 11,00. Tickets zijn verkrijgbaar via: http://bit.ly/YamahaMBU