28 januari is de officiële opening van FRST Store, een zaak die gespecialiseerd is in de optimalisatie en onderhoud van auto’s, motoren, scooters en karts.

De zaak is gevestigd op het Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort in Gilze en Rijen en wordt gerund door drie jonge ondernemers. Direct aan de A58, tussen Breda en Tilburg, ligt het jonge bedrijvenpark dat steeds voller raakt en waar nu dus ook FRST Store opent. De store is voortgekomen uit een passie voor puur rijplezier. Het is de specialisatie van de zaak om voertuigen te optimaliseren zodat deze meer rijplezier bieden. Dat optimaliseren kan op meerdere manieren. FRST Store biedt daar de oplossingen voor variërend van onderhoud tot softwarematige optimalisatie.

 

“Aan ieder detail moet gedacht worden”

 

De opening van de ene zaak betekent tevens de sluiting van een andere. Het bedrijf Klazen Motoren dat jarenlang was gevestigd op de grens van Tilburg en Berkel-Enschot is een van de pijlers waar het nieuwe FRST Store op is gebouwd. Bart Klazen, zoon van de oprichters van Klazen Motoren, heeft besloten het motorbedrijf van zijn ouders voort te zetten maar dan wel als onderdeel van de nieuwe FRST Store. Tijdens de opening wordt dan ook zeker stilgestaan bij de geschiedenis van dat bedrijf samen met de oprichters die de gehele dag aanwezig zullen zijn.
De nieuwe zaak wordt gerund door Bart Klazen, Bas Vrinten en Dave Boeren. Alle drie hebben ze hun eigen achtergrond en hebben ze ook een specialisatie en uitgebreide ervaring opgebouwd. De drie zijn al jaren actief in de branche en vonden het tijd worden om samen een zaak te starten omdat hun kijk op de branche net even wat anders is dan elders. “Ons service level is van een zeer hoog niveau. We kwamen net teveel slordigheidjes tegen elders. En natuurlijk kan er altijd iets misgaan maar wij behandelen ieder voertuig alsof die van onszelf is. En als je ons zou kennen dan weet je dat dat met heel veel oog voor detail is. En dat betekent dus verder gaan waar de rest dat niet doet. Dat moet ook wel met de kreet ‘It’s all in the details’. Aan ieder detail moet gedacht worden. En dat doen we dus ook.”

De officiële opening vindt plaats op zaterdag 28 januari van 10.00 tot 16.00 uur. Naast relaties en bestaande klanten is iedereen welkom om een bezoek te brengen en rond te kijken binnen deze nieuwe zaak.

www.FRSTstore.nl