Een aantal motormerken heeft vanwege de corona-maatregelen een verlenging van de garantieperiode met een aantal maanden voorzien, CFMoto pakt nog steviger uit geeft nu 3 jaar fabrieksgarantie op alle motoren die vanaf 1 mei 2020 werden verkocht. Dit onderstreept het vertrouwen dat CFMoto heeft in zijn huidige én toekomstige gamma op het gebied van technologie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Vanzelfsprekend dien je hiervoor nog steeds te voldoen aan de garantievoorwaarden en moet je motorfiets correct geregistreerd zijn.

Dealers wanted
In België heeft CFMoto intussen een mooi dealernetwerk opgebouwd en er wordt op dit moment hard gewerkt om dit in Nederland ook op te zetten. Voel je je geroepen om een jong merk met een prachtige toekomst te vertegenwoordigen ? Contacteer dan Jan Belder via jan@bwimport.nl

Wie is CFMoto?
CFMoto werd opgericht in 1989 in Hangzhou, China en produceert ATV’s, UTV’s, SSV’s, scooters en motorfietsen die in meer dan 70 landen worden verdeeld. CFMoto ontwerpt zijn eigen viertakt vloeistofgekoelde motoren en heeft intussen bijna 100 verschillende modellen en meer dan 50 verschillende motorblokken ontwikkeld. Met de hightech productiefaciliteiten van 1,6 miljoen vierkante meter heeft CFMoto de capaciteit om efficiënt en kosteneffectief jaarlijks 800.000 hoogwaardige voertuigen te produceren.
In 2011 werd een strategische alliantie tussen CFMoto en KTM afgesloten. KTM en CFMoto versterken elkaar op vlak van technologische ontwikkelingen, productiesystemen, supply chain management en distributie.

Voor meer informatie over CFMoto en de 3 jaar fabrieksgarantie: www.cfmotobenelux.nl