1 juni is Arnold’s motorshop gestart als Benelli dealer in Kolham voor de regio Noord-Nederland. Een nieuw adres voor de aanschaf van een nieuwe Benelli of voor onderhoudswerkzaamheden.

Arnold’s Motorshop is een echt familiebedrijf. Arnold startte in 2015 zijn eigen motorwinkel en
verhuisde in 2020 naar een groter pand. Inmiddels staat er een schitterende motorzaak. Benelli Nederland is erg blij met de uitbreiding van en de samenwerking met Arnold’s Motorshop.

“Arnold’s Motorshop is toekomstgericht, zonder daarbij de traditionele service uit het oog te verliezen. Dat past bij ons, want ook bij Benelli gaan we altijd voor kwaliteit boven kwantiteit. Wij hebben veel vertrouwen in Arnold’s Motorshop en willen graag samen met hen bouwen aan ons merk in deze regio.”

Oscar Beukema, Sales Consultant Benelli


Benelli blijft vernieuwen

Arnold’s Motorshop is met de komst van Benelli nog beter in staat om te voorzien in de behoeftes van klanten. Benelli blijft volop vernieuwen. Met deze zomer de uitlevering van de nieuwe TRK702 en TRK702X en staan er diverse model updates voor volgend jaar in de planning. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Met de samenwerking met Arnold’s Motorshop verstevigt Benelli de positie in Nederland verder. “We werken hard om onze marktpositie verder te verstevigen en onze toekomstvisie werkelijkheid te laten worden. Daar past de nieuwe samenwerking met Arnold’s motorshop perfect in.”