Cardo Systems begrijpt, dat door de huidige COVID-19-pandemie het begrijpelijk is dat veel commuters op zoek zijn naar een alternatief voor het drukke openbaar vervoer. Omdat ze niet in drukke bussen en benauwde treinen willen stappen, zoeken velen naar de scooter of andere tweewieler als alternatief transportmiddel om van A naar B te komen.

Toch verbonden

Reizen met een gemotoriseerde tweewieler heeft een aantal voordelen: de mogelijkheid om sociaal afstandelijk te zijn en isolatie zijn hierbij zeer belangrijk. Maar omdat pendelaars ‘geïsoleerd’ zijn, wil dat nog niet zeggen dat ze niet verbonden kunnen blijven en dat ze een deel van hun comfort thuis moeten opgeven.

Van communiceren tot muziek luisteren

Of het nu gaat om een ​​nieuwe bestemming in te voeren of navigatie-instructies te horen, communiceren met familie en vrienden via de telefoon, het nieuws op de FM-radio ontvangen of meezingen met de favoriete liedjes via de muziekstreamingservice – rijders kunnen het allemaal met Cardo Systems. Als u met iemand anders uit uw huishouden als bijrijder rijdt, stelt de intercom van systeem naar systeem de rijders in staat om in real-time te communiceren – en tot wel 1.6 kilometer uit elkaar*.

Een Cardo voor iedere prijsklasse

Speciaal ontworpen voor motorrijden is er een Cardo-systeem voor alle prijsklassen. De line-up bestaat uit de FREECOM1 +, FREECOM2 +, FREECOM4 +, PACKTALK Slim en PACKTALK Bold – met prijzen vanaf €139,95 kunnen rijders het juiste systeem kiezen voor hen en hun behoeften. Er is zelfs een quiz op de Cardo Systems-website om je te helpen kiezen door een paar eenvoudige vragen te beantwoorden. De enige gemene deler van allemaal? Ze zijn afkomstig van ‘s werelds toonaangevende communicatieapparaten voor de motorindustrie, ondersteund door meer dan 15 jaar ervaring.

Waterdicht

Het hele assortiment is waterdicht, heeft een batterijduur van 13 uur en wordt geleverd met twee jaar garantie en automatische volumeregeling. De FREECOM4 + en PACKTALK-units hebben Natural Voice Operation met directe toegang tot ‘Hey Siri’ en ‘OK Google’, zodat rijders hun handen niet van het stuur hoeven te halen voor taken zoals het beantwoorden van oproepen.

Vind meer informatie over Cardo Systems op www.cardosystems.com.

Neem deel aan het gesprek op Facebook, Twitter en Instagram.

* PACKTALK Bold of PACKTALK Slim in perfecte omstandigheden verbonden met Dynamic Mesh Communication.