Na de succesvolle aankondiging van de vernieuwde Packtalk/Freecom serie introduceert Cardo Systems een compleet nieuwe accessoire om de geluidsbeleving van motorcommunicatie naar een hoger niveau te tillen, namelijk de 45mm grote “Sound by JBL” speakers! Deze speakers garanderen een diepere bass en een meer natuurgetrouw geluid. Of je nu naar muziek luistert, een telefoongesprek voert of GPS-instructies ontvangt. Het biedt de perfecte geluidsbeleving op de motor terwijl je onderweg bent van A-naar-B!

De speakers beschikken over 42mm drivers en passen in de meeste moderne helmen. Daarnaast zijn de speakers uitgevoerd met een 3.5mm jack plug waardoor ze multifunctioneel inzetbaar zijn en gebruikt kunnen worden i.c.m. de complete Packtalk / Smartpack en Freecom serie van Cardo. Maar daar blijft het niet bij… Voor de eigenaren van een Packtalk / Smartpack en Freecom systeem bieden de speakers namelijk nog iets meer! Deze communicatiesystemen kunnen via een software update voorzien worden van JBL’s equalizer en geluidprocessor. Dit verhoogt het genot van zuiver en helder geluid naar een nog hoger niveau en additioneel kan na de update exclusief bij de Packtalk / Smartpack ook nog eens gekozen worden voor een drietal audio-profielen:

  1. Standaard – Geoptimaliseerd voor meer natuurgetrouw geluid.
  2. Bass Boost – Verzorgt pompende bassen voor je favoriete Spotify deuntjes.
  3. Vocal – Perfect afgestemd voor telefoongesprekken en communicatie via DMC/Bluetooth.

De “Sound by JBL” speakers gaan bij je lokale Cardo verkooppunt over de toonbank voor €89,95.

Bedrijfsinformatie: Cardo Systems

Revolutionair, toonaangevend en innovatief zijn enkele kenmerken van Cardo Systems, pionier en grondlegger van motorcommunicatie. Naast de succesvolle aankondiging van de revolutionaire DMC techniek enkele jaren terug laten ze opnieuw zien met de “Sound by JBL” speakers dat ze vervooroplopen op de concurrentie in ontwikkeling en in het creëren van de ultieme geluidsbelevening op de motor!

Kenmerken:

  • Smalle 42mm drivers passen in nagenoeg alle moderne helmen.
  • JBL speakers creëren een diepere bass, heldere hoge tonen en een meer natuurgetrouw geluid.
  • Voorzien van een 3.5mm jack plug voor universeel gebruik en compatibel met de complete Packtalk / Smartpack / Freecom lijn van Cardo.
  • Na installatie van de JBL speakers en update via de Cardo Community en Cardo Connect App genieten gebruikers van de Cardo Packtalk / Smartpack / Freecom serie van een extra rijke geluidsbeleving dankzij JBL’s equalizer en geluidprocessor.

www.splashdesign.com