De Duitse fabrikant van elektrische scooters emco, stimuleert duurzame elektromobiliteit met een voorjaarsactie. De actie betreft een gunstig geprijsd instapmodel in een speciale ECO Limited Edition.

Het gaat hierbij om de meest verkochte e-scooter in Europa, de emco NOVI. Dealers kunnen nu al reserveren, de e-scooters zijn vanaf 1 maart 2017 beschikbaar, zolang de voorraad strekt. Bovendien kunnen zakelijke gebruikers financieel nog voordeliger uit komen, dankzij de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL). Elektrisch scooter rijden wordt nu wel heel interessant.

De NOVI ECO Limited Edition is dankzij het gunstige vermogen van 1.000 Watt (1,4 pk) en het lichte gewicht, zonder accu 75 kg, snel wendbaar. Daardoor is deze scooter ook ideaal voor in het stadsverkeer en het gebruik door minder krachtige personen. De elektrische scooter kan eenvoudig ingesteld worden op 25 of 45 km/u. De krachtige 28 Ah uitneembare lithium-ion accu, zorgt bij 25 km/u voor een flinke actieradius van 40-50 km, bij 45 km/u: 25-35 km. Indien gewenst kan de e-scooter ook met een 37 Ah accu worden geleverd. In dat geval is de actieradius bij 25 km/u zelfs 55-65 km, bij 45 km/u: 35-45 km. Voor het laden is de e-scooter voorzien van een 5 A lader met één kabelaansluiting. De e-scooter is verder voorzien van een hydraulische schijfrem voor en een trommelrem achter. De scooter is geschikt voor 1 of 2 personen. Voor professioneel gebruik, zoals verhuur, bezorgen en groene mobiliteit biedt emco vier modellen, die elk naar behoefte zijn uit te rusten voor zijn taak. De indrukwekkende prestaties zijn te danken aan het perfecte samenspel van de drie belangrijkste componenten: accu- met accumanagementsysteem, controller en motor. De innovatieve emco technologieën zorgen voor een hoge efficiëntie en krachtige rijprestaties. Alles is volledig engineered by emco.

www.emco-scooters.com